Aktuális

Sorslevelek árulkodnak az életünkről

Címkék
levélsors

csb

Létrehozva: 2018.09.16.

Az ősi India szent emberei, a maharishik pálmalevelekre írták versbe szedett sorsüzeneteiket, amelyekkel nemcsak a saját koruk, hanem a jövő arra érdemes embereinek az életútját is segíteni akarták. A több ezer éves jóslatokat vagy előrejelzéseket könyvtárakban őrzik, és csak az avatott felolvasók tudják értelmezni. A tudás apáról fiúra száll, s hosszú évek tapasztalata szükséges ahhoz, hogy valakiből elismert szakember váljon.

Ujjlenyomat kell

Mindenki szeretné a lehető legtöbbet kihozni a földi életéből, vagyis rátalálni a valódi feladatára, és boldogan, kiegyensúlyozottan tölteni a napjait. Ehhez segítenek hozzá a múlt bölcseinek személyre szabott sorai, amelyeknek megtalálásához elég egy ujjlenyomat, na és némi türelem. A férfiak jobb és a nők bal hüvelykujjának lenyomata ugyanis olyan lefordítható kódokat tartalmaz, amelyek alapján csoportokba osztották a pálmaleveleket, leszűkítve a kört néhány százra – ami négy-öt kötegnyi pálmalevelet takar –, amelyből már könnyebb rá­akadni arra, amely a kérdezőről árulkodik. Innen viszont már szükség van a kérdezőre – akár személyesen, akár netes kapcsolaton keresztül –, hogy tökéletesen sikerüljön a be­azonosítás.

Múlt, jelen, jövő

A nagyjából kétéves szakaszokra bontott előrejelzés meglepően pontos adatokat, eseményeket, fordulópontokat említ a jelenből és a jövőből, de a múltra is visszautalhatnak a sorok. A legfontosabb témaköröket, mint a kapcsolatok, az anyagiak, a hivatás vagy az egészség, jellemzően érintik a levélben foglaltak, sőt egyeseknél még a halál várható időpontját is megadják. Ez utóbbit azonban csak akkor, ha a kérdező már spirituálisan felkészült az információ befogadására. Ám bármilyen életet is élt valaki korábban, a pálmalevél tartalma megmutatja, merre érdemes folytatnia az útját, vagyis rátereli a helyes ösvényre.

Kinek van levele?

A pálmalevelekről hallva sokan felteszik a kérdést: vajon én is a kiválasztottak közé tartozom? Rám is vár személyes sorsüzenet Indiában? Nos, ha valaki nagyon erős belső késztetést érez, vagy már-már bizonyosságot, akkor érdemes utánajárnia. Persze az is szerencsével járhat, aki csak kíváncsi. A titkos könyvtárakban a hírek szerint közel 110 millió ember pálmalevelét őrzik, amelyek között több tízezer magya­ré is ott lapul.   

Kiválasztott közvetítő

Lukács Zoltán Gábor (balra) egyike annak a négy közvetítőnek a világon, akit Indiából kerestek meg, hogy segítsen átadni a sorsüzeneteket a kiválasztottaknak. Szülei maguk is gyógyítók, így gyerekkora óta spirituális légkörben nőtt fel. Az elmúlt öt évben budapesti, székesfehérvári és pozsonyi központjukban sok hozzájuk fordulónak szervezték már meg a felolvasást.
– Édesanyám az elsők között volt, akinek Magyarországról megtalálták a sorslevelét, így általa találkoztam először a témával. Aztán az első pálmalevelemből kiderült: nekem dolgom van ezzel, sőt az is meg volt írva, hogy eljutok Indiába és könyvben adom át a tapasztalataimat. Azóta mindez megvalósult – mesélte, s hozzátette: mindössze két kritériumnak kell megfelelni a hozzájuk fordulónak: töltse be a 16. évét és szabad akaratából érdeklődjön.

Könyvajánló

Lukács Zoltán Gábor: Sorslevelek – Az indiai pálmalevelek évezredes bölcsessége A szerző bejárta India ősi szent helyeit és meglátogatta a pálmalevelekhez kötődő szakrális központokat, könyvtárakat. Könyvében részletesen bemutatja a folyamatot, az ősi bölcsességet a mai kor emberéhez eljuttató rendszer működését. Októbertől kapható új kötetében, Az Akasha-templom titkaiban pedig azt a szent helyet mutatja majd be, ahol a levelek íródtak, s ahová eddig igen kevesen nyerhettek bebocsátást.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163058_auto_resized.jpg
origo.hu

Megdöbbentő bejelentés: félelmetes jelenséget rögzített a NASA napfigyelő műholdja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27452_resized.jpg?avcount=1714111811
origo.hu

20+1: amikor a Simpson család előre látta a jövőt!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162561_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a nemzet művésze

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162142_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Bekeményítettek a hazai autópályákon, mert amíg szépen kérték, senkit nem érdekelt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161912_auto_resized.jpg
ripost.hu

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163772_auto_resized.jpg
mandiner.hu

„Szürke a cella” – nyílt levelet írt magyar börtönéből az olasz antifa

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27450_resized.jpg?avcount=1714111811
origo.hu

Kocsis Máté: Nem az a lényeg, hogy Magyar Péter mit mond, hanem az, hogy a mögötte állóknak mi a céljuk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164008_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 14 recepttel segítünk, hogy finom étel kerüljön a családi asztalra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163736_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Elsírták magukat a rendőrök, amikor beléptek a lakásba: 6 hetes ikerpárt találtak holtan

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163922_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161126_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Házasság első látásra: Andris végre bevallotta, mit érez Petra iránt

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/4H8GEHwcNa4dvFUzCSOoHZ2BNappZ9kvhVqjVouuGi4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ExOGMwZTBmNDM4ODQwNjk4NzZiYTk5YzgxNzBhNzQw.jpg
Szívszorító

„Sírva közöltem vele a hírt" – meg vannak számlálva a 14 éves Melissza napjai

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/2vudeWudvFN4VNz1BKE6oQuXwnhIptwHisHvWY4I5hY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMyZDczMmIzOWVlYTQzYmQ4ZWNmMmNkMDM2OWExNGJk.jpg
Betegség

„Arra jött be, hogy üvöltök és bőgök” - kitapintott egy csomót, sokkoló diagnózist kapott Piros