Raktárkoncert – Átkapcsolta az agyát a Tankcsapda – videó

Éppen a napokban tartotta fennállásának 31. évfordulóját a Tankcsapda. A srácok persze nem úgy tervezték, hogy egy közönség nélküli bulin ünnepelnek majd, de a koronavírus-világjárvány közbeszólt.
Éppen a napokban tartotta fennállásának 31. évfordulóját a Tankcsapda. A srácok persze nem úgy tervezték, hogy egy közönség nélküli bulin ünnepelnek majd, de a koronavírus-világjárvány közbeszólt.

Lukács Lacit, Fejes Tamást és Sidit nem olyan fából faragták, hogy megállíthatná őket „holmi” világjárvány. A srácok elsőként reagáltak, amikor idén márciusban szó szerint leállt a világ, és elkezdődött a koronavírus elleni küzdelem. A zenekar gitárosa a raktárkoncertes fellépésük után mesélt lapunknak.

Amikor világossá vállt, hogy a koronavírus átírja az idei terveinket, már másnap összeültünk, és gyors helyzetelemzésbe kezdtünk. Ke­restük a megoldást arra, hogyan koncertezhetünk alternatív mó­don, és vé­gül mi lettünk az el­sők, akik egy magas színvonalú online koncerttel jelentkeztünk. Nemcsak letettük a telefont a próbaterembe, hanem egy komoly stábbal dolgoztunk. Ezután megcsináltuk az autóskoncerteket, majd összehoztunk egy online tehetségkutatót. Azt tartottuk szem előtt, hogy szoros kapcsolatban maradjunk a ra­jongóinkkal, és ez sikerült is – kezdte Sidi, akitől a Tankcsap­da dobosa, Fejes Tamás vette át a szót.

© Ripost

Persze nem mondanám, hogy nem volt rossz érzés, amikor le kellett mondanunk az idénre tervezett európai turnét és a teljes fesztiválszezont, de átkapcsoltuk az agyunkat, és tudtuk élvezni a huszonkét állomásos 500-as turnét, ahogyan ezt a raktárkoncertes fellépést is élveztük – mondta a ze­nész. Sidi számára egyébként komoly pozitívumot is ho­zott a kialakult járványhelyzet, hiszen saját bevallása szerint ő régóta szinte mániás kézmosó, így most örül, hogy mindenhol hódolhat ennek a „szenvedélyének”.

Közönség nélkül is óriási bulit csaptak Lukács Laciék © Ripost

OTTHONI KONCERTÉLMÉNY

Charlie, Hobo, Tóth Gabi, Tóth Vera, a Hooligans, Pápai Joci és még jó néhány sztár Raktárkoncertjét szeptember 21-étől láthatjuk az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásában. Az eseménysorozat kulisszái mögé a Lounge Group ügynökség enged bepillantást, a felvételeken készült fotók, videók és exkluzív élő bejelentkezések megosztásával. Az ügynökség korábban besöpört egy nemzetközi arany fokozatú díjat is az International Tourism Film-, Print-, Multimedia Award zsűrijétől. A Lounge Group sokrétű tapasztalatával most a koncertsorozat rendezvényeinek megszervezését, technikai megvalósulását és a kezdeményezés ismertségének növelését támogatja, hogy minél többen nézzék meg a közel 200 fellépő egyikét.

Ugyanakkor azt is díjazza, hogy megszűnni látszik a férfiak közötti üdvözlő puszilkodás, ami eddig nagyon idegesítette őt. A Tankcsapda koncertjét a kormány 5,3 milliárdos mentőcsomagjának részeként hamarosan a rajongók is láthatják a mindigGO TV alkalmazás segítségével.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors