Pedofíliával gyanúsították, de a helyiek nem vártak tovább – felkoncolták (videó)

Dühös tömeg rohamozta meg a bolíviai Reyes rendőrállomását, ahol egy olyan férfit őriztek, akit azzal gyanúsítanak, hogy megerőszakolt, majd megölt egy 4 éves kislányt. Egy kötél segítségével húzták végig a férfit az utcán, majd felakasztották egy fára, és hagyták meghalni.

A Metro beszámolója szerint a kislány, akit a héten korábban holtan találtak meg, a szüleivel látogatóba érkezett a településre, hogy meglátogassák nagymamája sírját.

A lány holttestének megtalálása után pár órával már meg is találták a feltételezett elkövetőt. De anélkül, hogy megvárták volna a bírósági tárgyalást az ügyben, vagy anélkül, hogy kiderülne, mi a bizonyíték a férfi ellen, a dühöngő helyiek megrohamozták a rendőrörst és elvitték onnan a férfit.

Az ostromról és a férfi megkínzásáról videó is készült onnan, hogy a férfi celláját kinyitják és egy kötél segítségével az utcára húzzák. Verik, ahol érik, majd már csak az látszik, ahogy ernyedve a földön fekszik.

A rendőrség teljesen tehetetlen volt a túlerővel szemben, és nem tudott semmit sem tenni a lincselés ellen.

A bolíviai hatóságok azóta közölték, hogy a kislány és a meglincselt férfi holttestét is elvitték a településről, és vizsgálják az esetet. A népharag miatt egyébként eleddig senkit sem tartóztattak le, de kihallgatások folynak, és a rendőrség elemzi az internetre felrakott videókat is, amelyeken a lincselés látható.

Figyelem, megrázó felvétel!