Aktuális

Nyíregyházi késelő: Antal napokig hurcolta Erzsi holttestét a kocsijában

B. B.

Létrehozva: 2018.11.28.

Csaknem halálra szúrt egy nyíregyházi nőt, egy héttel később pedig már gyilkosság miatt tartóztatták le K. Antalt. Áldozata egy 21 éves édesanya, akit napokig fogva tarthatott, mire végzett vele.

Soha többé nem megy haza párjához és gyermekéhez a mándoki Erzsébet, akit családja másfél héten át keresett reményekkel telve. Tegnap hajnalra ugyanis a mindössze 21 éves nő holtteste egy kocsi csomagtartójából került elő.

Először késelt, most ölt

Erzsébet holttestére annak a 42 éves férfinak az autójában bukkantak rá, akit múlt csütörtökön fogtak el, miután Nyíregyházán egy butikban megkéselt egy ott dolgozó nőt. K. Antal többször is szúrt, de az 50 éves asszony szerencséjére egy járókelő közbelépett, így a boltos nő túlélte az őrjöngő férfi támadását, a kórházban sikerült stabilizálni az állapotát. Nem tudni, K. Antal miért támadt, ugyanis semmit nem vitt el a boltból. A késelés után kapták el a rendőrök, ám a zsaruk számára hamar világossá vált, egy ember élete már szárad a férfi lelkén. 

Kocsijába csalhatta

A 21 éves anyukát a rendőrség másfél hete eltűntként kereste, a közösségi oldalakon felbukkant. Utoljára másfél hete, november 16-án látták egy pénteki napon. – Reggel elment a kisvárdai Tescóba. Akkor még beszéltünk is telefonon, de fél órával később már hiába hívtam, üzentem neki, nem válaszolt. Nagyon megijedtünk, soha nem csinált ilyet – nyilatkozta a Borsnak az asszony gyászoló élettársa, Horváth Máté. Ezután nem tudni, mi történt: K. Antal vélhetően ugyanott lehetett, és a kocsijába csalhatta Erzsikét a bolt biciklitárolóinál. A férfi azt használhatta ki, hogy ez a terület a kamerák számára holt tér, nem tudják rögzíteni az itt zajló eseményeket. Az biztos, hogy Máténak fogalma sincs, ki ez az ember, ahogy Erzsébet más családtagjai sem tudták megmondani, hogy az édesanya került kapcsolatba K. Antallal.

Halálra késelte

– Nem ismerjük ezt a férfit, soha nem láttuk korábban. Nem tudom, miért tette, egyáltalán, hogy tehet egyáltalán ilyet valaki? Az utolsó percig reménykedtünk, hogy Erzsi hazajön, de amikor hajnalban kopogtattak a rendőrök, tudtuk, mindennek vége – csuklott el a férfi hangja.

Erzsikét a tetoválásáról azonosították, képekről, az arcát unokatestvére ismerte fel. Úgy tudjuk: K. Antal Erzsit is összeszurkálta, ezután napokig hurcolta a holttestét a csomagtartóban. Nem tudni, mikor végzett vele pontosan, de a Bors értesülései szerint napokig fogva tarthatta.

– A kislányunk azóta is az édesanyját keresi, meg sem mertük mondani neki, mi történt. Egyelőre azt mondjuk neki, hogy az anyukája kórházban van – temette arcát a kezébe az édesapa. A család együtt próbálja feldolgozni a tragédiát, Erzsi édesanyja is a vejével és a rokonokkal gyászol:

– Nem tudom felfogni és elfogadni – zokogta az asszony. Ennek ellenére a család Erzsi gyilkosának szemébe akar nézni, amikor bíróság elé állítják. – Ott akarunk lenni, és a szemébe akarunk nézni ennek az embernek – mondták. A férfit már a késelés miatt korábban őrizetbe vették, de most emberölés miatt kihallgatták: K. Antal beismerő vallomást tett. Családja állítólag nem is sejtette, mit művel, K. Antal – aki állítólag másfél éve még közmegbecsülésnek örvendő főkönyvelő volt – édesapja úgy tudta, fia tisztességes munkát vállalt Nyíregyházán. De csalódnia kellett.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180501_auto_resized.jpg
origo.hu

Drámaian megváltoztak a Beverly Hills 90210 sztárjai az elmúlt harminc év alatt - képek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27644_resized.jpg?avcount=1714598112
origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180720_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Lacusért és Bogiért küzdenek a szüleik: senki sem tudja pontosan, mi a két kisgyermek baja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174172_auto_resized.png
hirtv.hu

Nekiment Magyar Péternek a Momentum, amiért elveszi a szavazóit + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175794_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Gyors és pénztárcabarát menü a május 1-jei ünnepnapra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174794_auto_resized.png
hirtv.hu

Kósa Lajos Magyar Péterről: a legvadabb összeveszés alatt sem csinál ilyet az ember + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27653_resized.jpg?avcount=1714598112
origo.hu

Ez a fiatal énekesnő csalta hónapokig a vőlegényét Marics Petivel

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17177864_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

6 gyorsan összedobható sütemény, ha nem szeretnél a majálison feleslegesen pénzt költeni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180309_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Benkő Péter is megszólalt a Thália Színházban történtekről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714598112
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180460_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„13 évvel idősebb nálam” – a magyar milliárdos után talált rá a szerelem Nagy Ő Natira

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/ryFyxt_g2nQRoVqKGkjeG-vgMF3hk1UyrS1sddxlpQg/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzYyMWY1YTExNjExYTQyYzdiMmQ0OWUzZDhjNGI2YWI0.jpg
Betegség

Lacusért és Bogiért küzdenek a szüleik: senki sem tudja pontosan, mi a két kisgyermek baja

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/fkTNPRW9LoZY_HPk1L6nbB-sgLO1uoiBgrzb--sll_w/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2M0MGEyMjVmMWNjOTQ3M2E4MjJiODNlNTkwZDc1ZmMx.jpg
Brüsszel

Menczer Tamás: Nem ezt ígérték! - Videó