Aktuális

Nézzük, mit jósolnak nekünk a csillagok a következő hétre

Címkék
horoszkóp

Bors

Létrehozva: 2020.02.24.

A heti csillagállások óva intenek a túlzó elvárásoktól, a mértéktelenségtől, a félrelépésektől és a nem törvényes ügyletektől. Aki olyan tevékenységet talál, amely teret enged fantáziájának, az elemében érezheti magát.

Jaksity Kata: csak néha engedek a kísértésnek

Többször is készítettek már nekem horoszkópot, de utólag nem kértem számon, hogy mi jött be ezekből – mondta Jaksity Kata modell, műsorvezető.

– A Bika jegyében születtem. Ha valamit kitalálok, akkor türelmes vagyok, szívós és kitartó. Azért jöttem erre a pályára, hogy dokumentum jellegű filmeket készíthessek. Tíz éve voltam a szakmában, amikor az első önálló filmemet elkészíthettem gyermekrabszolgákról, szexrabszolga lányokról. Ezt fel kellett építeni, de egy helyben ücsörögni sem lehet, mert mindig áll valaki az ember háta mögött, aki arra vár, hogy hi­bázz, és a helyedre léphessen. Bika jegyűként jól bánok a pénzzel. Racionálisan döntök a vásárlásaimban.

Ha nagyon megtetszik valami, akkor is meggondolom, hogy valóban szükségem van-e rá, és csak néha engedek a kísértésnek. A pazarlást sem szeretem. Ha a paprikás csirkéhez készült nokedliből marad, akkor az másnap tojásos nokedliként fog elfogyni. A Bika jegyű szereti az állatokat és a természetet. Sokat kirándultunk úgy, hogy a gyermeket magamra „csatoltam”, és mentünk a barátnőkkel túrázni. Kissé konzervatív vagyok, de nem szélsőségesen.

Fontosnak tartom a nő-férfi viszonyban az egyenlőséget, de azért az udvarlás a férfi „dolga” a nőé a jelek adása. Szeretem a szép, kényelmes dolgokat, és ragaszkodom a környezetemhez. Konfliktusaimban, megbocsátó vagyok, de nem felejtek. Sportolóként és modellként hozzászoktam a mértéktartó evéshez: inkább sokféléből egy kicsit, mint valamiből sokat.

KOS
március 21.–április 20.

Szerelem: ha alig esett túl egy rossz kapcsolaton, nem kellene rögtön fejest ugrania egy újabb viszonyba. Ha önnél a szexet legalább néhány mondat meg szokta előzni, akkor ne takargassa a gondolatait, de arra is figyeljen oda, mennyit képes a társa befogadni, megosztani önnel az elképzeléseiből, álmaiból.

Karrier és pénz: nehezen viseli el kollégái kétszínűségét, ráadásul rossz híreket is kaphat a munkájával kapcsolatban. A cégvezetés minden erejével azon van, hogy a költségeket visszaszorítsa, ezért aztán önre is hihetetlen nyomás nehezedik. Legyen törvénytisztelő, és ne feledje: a problémák eltussolásáért magas árat kell fizetnie.

bika
április 21.–május 20.

Szerelem: ha a párja szokás szerint megint üzleti útra indul, de ön nem tart vele, talán eszébe jut, hogy ezt az alkalmat kihasználja, s egyik ismerősével, aki rögtön benne van a játékban, flörtölni kezdjen. De mivel ön a holtomiglan-holtodiglan típusba tartozik, ne vállalja föl a titkos vagy alkalmi szerető szerepét.

Karrier és pénz: ha pénzről és munkáról van szó, nem riad vissza a titkos manipulációktól, de barát, protektor egyre erősödő pozíciójának köszönhetően pénz áll a házhoz. Ha fontos családi eseményt kell finanszíroznia, ne fizessen be távoli utazásra, de 29-e táján érdemes körülnézni az álláspiacon s együttműködni üzleti körökkel.

ikrek
május 21.–június 21.

Szerelem: kedvesével és barátaival bánjon kesztyűs kézzel: túlságosan sokat tudnak a cégéről, üzleti titkairól! Megeshet, hogy mostanában választania kell: vagy a cége, vagy a partnere. A héten ne vegye túl komolyan azt, ami az ágyban történik, és ne várja el valakitől, akinek sok pénze van, hogy gondoskodjon Önről.

Karrier és pénz: csatlakozhat egy színjátszó csoporthoz, de ha a kedvese önt is be akarja vonni üzleti vállalkozásába, legyen óvatos – a semmiből nem lehet pénzt csinálni! Ha nagyvonalúan elsiklik a részletek fölött, ha nem tartja be az ígéretét, olyan képet alakíthat ki munkaadóiban magáról, amit utána dupla munka helyretenni.

rák
június 22.–július 22.

Szerelem: szakításra kerülhet sor, de talán megússzák komolyabb hajba kapás nélkül. Valaki nem csupán jó tanácsokkal és pénzügyi tippekkel látja el, szunnyadó vágyait is felébreszti. Szerelmük beteljesedését viszont már-már sorozatos játszmák, féltékenységi jelenetek és félreértések látszanak meghiúsítani.

Karrier és pénz: ha vannak céljai – értékes célok nélkül az élete csupán örömtelen sodródás –, akkor tudatosan úgy kell táplálnia a szellemét, hogy amit befogad, az összhangban legyen szakmai és üzleti céljaival. Ne kezdeményezzen viszonyt a munkahelyén, de üzleti barátság, külfölddel kapcsolatos ajánlat elégedettségének forrása lehet.

oroszlán
július 23.–augusztus 23.

Szerelem: nem volna ellene semmi kifogása, ha egyik kollégája vagy üzletfele azt mondaná, hogy szerelmi partnerként is számítani akar önre. Ám ha zavarja, hogy a munkáról és az üzletről lassan a szexre tevődik át a hangsúly, ragaszkodjon hozzá, hogy szigorúan különválasszák az anyagiakat és a ma­gánéletet!

Karrier és pénz: ha keményen dolgozott az elmúlt időszakban, és a bankszámlája sem üres, megengedheti magának, hogy félbeszakítsa a munkáját és külföldön folytassa tanulmányait. De nézzen körül minden szolgáltatással kapcsolatban, amiért fizet. Mindig vannak olcsóbb lehetőségek. Ha megérdemli a béremelést, a hét közepén kérje.

szűz
augusztus 24.–szeptember 23.

Szerelem: járatos lesz a szerelmi játékokban, de a héten kerüljön minden hatalmi harcot, manipulációt és pénzügyi viaskodást! Egy dolog biztos ebben az időszakban: a szerelem nélkülözi a logikát. Ha mindig azt mérlegeli, mennyit ad a párjának, és mennyit vár el tőle, kapcsolatuk könnyen felborulhat.

Karrier és pénz: könnyen befolyásolja, hogy mit mondanak önről mások. Szeretőnek, partnernek ne adjon pénzt kölcsön, mert ez a kapcsolat nem áll ki egy ilyen próbatételt. De el kell érnie, hogy főnöke és azok az emberek, akiktől a munkája és a bevétele függ, figyeljenek önre, vagyis együtt kell velük lennie szellemileg és érzelmileg.

mérleg
szeptember 24.–október 23.

Szerelem: úgy véli, hogy a házasság az egyetlen kiút zűrös családi és anyagi körülményeiből, ám rá kell jönnie: egy társ nemhogy csökkentené, inkább szaporítja gondjait. Adódhat némi feszültség a párjával pénzügyek vagy lakásmegosztás miatt. Ám ha képtelen elviselni a konfrontációt, oldja fel ezt a feszültséget!

Karrier és pénz: takarékoskodjon az otthonával kapcsolatos nagyobb kiadások céljára, de kérdezze meg magától, hogy ezek a kiadások valóban szüksége­sek-e. Ha nincs saját jövedelme, és a párja tartja el, ez fokozza kiszolgáltatottságát. Amikor munkáról és pénzről tárgyal, mindig ismerje a legalsó határt, ami alá már nem megy.

skorpió
október 24.–november 22.

Szerelem: ha van valami ön és egyik munkatársa között, amit nem szeretne lerombolni, ne törekedjen gyors hódításra. Ha viszont együtt dolgozik a hitvesével, ez csak megoldhatatlan problémákkal járna. De nem esik önnek rosszul, hogy a főnöke vagy vállalkozó társa megkívánta. Éppen ellenkezőleg, hízeleg Önnek!

Karrier és pénz: nem lesz kíméletes senkivel, kendőzetlenül elmondja a véleményét. A héten semmitől sem riad vissza, hogy megtartsa a munkahelyét és bevételi forrását. De ne kezdjen ki olyan személlyel, akivel üzleti kapcsolatban áll! Barát, szerető elindíthatja művészkarrierét, és ha szeret kockáztatni, gyorsan törhet felfelé az üzleti életben.

nyilas
november 23.–december 21.

Szerelem: ha nem érzi magát még elég érettnek az együttélésre, talán csak több idő kell önnek, hogy a vad kalandorkedve elmúljon. Ami az életében ezen a héten a szerelmet jelenti, azért most fizetnie kell. Ha egy kicsit is érdekli, milyen családból származik a párja, pontosan előreláthatja, milyen lesz majd házastársnak.

Karrier és pénz: ne áldozza fel a munkáját a társa kedvéért, csak hogy egy olyan városban vagy településen éljenek, ahol nem érzi otthon magát! Nézzen körül az ingatlanpiacon, de ne döntsön ezen a héten! Kereskedőként, üzletemberként érdemes áttérni tömegcikkekre, de ne halmozzon fel olyan készleteket, amelyeken nem adhat túl gyorsan!

bak
december 22.–január 20.

Szerelem: kedvese beköltözhet vagy kiköltözhet öntől, esetleg kibővíti a házát. Ha a külszín, a ragyogó látszat is kell a partnerének, néha azért felöltözhetne odahaza is rendesen. Ám ha titokban hazavisz valakit, gondoljon arra, hogy vannak szomszédjai, akik éjjel nappal önt lesik a függöny mögül.

Karrier és pénz: fölküzdheti magát a vállalatvezetőség élére, saját céget alapíthat, de elveszítheti a bankkártyáját, mikor ki kellene fizetnie járgányának részletét. Jó ötlet lenne felvenni a kapcsolatot ügyfeleivel; küldjön nekik e-maileket! De lehetségessé válik az ön számára, hogy a kommunikációs ágazatban keressen pénzt. 

vízöntő
január 21.–február 19.

Szerelem: mond valami kedveset, aztán jön a hideg zuhany. Munkahelyi probléma feszültté teheti a magánéletét, de egyik ügyfelétől, aki jó parti, hagyja magát elcsábítani. Ha rokonai arra gondolnak, hogy a pénz motiválja választását, hát akkor rosszul ítélik meg a dolgokat. Van annyija, ami önnek éppen elég.

Karrier és pénz: ebben az időszakban a pénz és az üzleti ügyek lesznek a középpontban. Különböző, a megszokottól eltérő befektetési módok után kutat. Írhat a pénzről és a befektetésekről, vagy privát úton, például e-mailben valakinek, vagy a nyilvánosság számára. Az adókra és a kiadásaira azonban jobban oda kell figyelnie.

halak
február 20­.–március 20.

Szerelem: ne gyanakodjon a kedvesére vagy barátaira, minden bizonyíték és alap nélkül! Jól kommunikál, nem futamodik meg a felmerülő gondok elől, de ne veszítse el az eszét, ha szexről van szó. Azok a Halak, akik a hatalmi és pénzügyi játszma fegyveréhez nyúlnak, megérdemlik, hogy elhagyják őket.

Karrier és pénz: beszélni könnyű, de jó lenne, ha szép elhatározásait tettek is követnék. Akkor talán még elismertségnek is örvendhet a média világában, Az üzleti kapcsolatok létrehozása során hasznos a baráti légkör, a minél személyesebb kapcsolat kialakítása, ezért mindig keresse a közös gondolkodásmódra utaló jeleket.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163387_auto_resized.jpg
origo.hu

15 év után szakított a magyar énekesnő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27471_resized.jpg?avcount=1714158612
origo.hu

Újabb európai ország készül a világháborúra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156848_auto_resized.jpg
ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: ha ezt hibátlanul kitöltöd, az emberek 1 százalékához tartozol

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17166371_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Áll a bál az USA-ban, mert nem mindenki meri kijelenteni a baloldalon, hogy Orbán Viktor „önkényúr”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27472_resized.jpg?avcount=1714158612
origo.hu

Salma Hayek az esküvőjén is a melleit mutogatta - fotók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17165655_auto_resized.jpg
astronet.hu

Ennek a 4 csillagjegynek új időszámítás veszi kezdetét az előre induló Merkúrral

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1714158612
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714158612
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27468_resized.jpg?avcount=1714158612
origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/JFNWf7mmWEpw5pefPCStAvMzjd1iDbJYH6M84_RYm3Q/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzExMmFlY2MyMzQxZTRhZDRiNmQ5MzllNDQzM2MyNWVi.webp
Veszélyes

„Sosem volt allergiás" – éjjel rohant a mentő a magyar tinilányért, rejtélyes tüneteket okozott az eper

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/u7ptSj9iRCOm-kNdbpSuZodFbrk4Lvzph-Ia1iIi0h8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ExOGMwZTBmNDM4ODQwNjk4NzZiYTk5YzgxNzBhNzQw.webp
Szívszorító

„Sírva közöltem vele a hírt" – meg vannak számlálva a 14 éves Melissza napjai