Neymar: tőrbe csaltak!

Ismét bajban van Neymar. A PSG brazil futballistáját nemi erőszakkal vádolják, ráadásul mivel törvényszegő módon tette közzé az őt megvádoló brazil nő fotóit, akár már azért is lecsukhatják.
Ismét bajban van Neymar. A PSG brazil futballistáját nemi erőszakkal vádolják, ráadásul mivel törvényszegő módon tette közzé az őt megvádoló brazil nő fotóit, akár már azért is lecsukhatják.

Rájár a rúd Neymarra, akitől a folyamatos PSG-s balhéi miatt nemrég már a brazil válogatott csapatkapitányi tisztségét is megvonták. A focista most kellemetlen szexbotrányba keveredett. Mint megírtuk, egy honfitársnője Instagramon került vele kapcsolatba, és megegyeztek arról, hogy randevúznak a párizsi Sofitel Paris Arc De Triomphe szállóban.

…de a focista már emiatt megütheti a bokáját, ugyanis ez önmagában is bûncselekmény Brazíliában © AFP

A találka május 15-én létrejött, és a nő szerint Neymar részegen megerőszakolta őt. Az áldozat 48 órával később anélkül utazott haza, hogy a francia rendőröket értesítette volna, ám Sao Paulóban feljelentést tett. Neymar védekezésként egy hétperces videóban hozta nyilvánosságra a WhatsAppján történt levelezését a nővel. Ebből kiderül, hogy az egyelőre ismeretlen nevű hölgy olyanokat írt, hogy szívesen csókolgatná a férfiasságát, és azért edz, mert szeretné, ha feszes hasa szex közben kellemes látványt nyújtana.

– Habár a csetelésünk tele van intimitással, minden részletét nyilvánosságra hozom, hogy bizonyítsam, amit ez a nő állít rólam, az hazugság – magyarázza a videóban Neymar. – Ezekből a levelezésekből kiderül, semmi más nem történt közöttünk, mint ami egy nő és egy férfi között történhet a négy fal között.

A brazil támadó ügyvédei közleményt is kiadtak, állítják: ügyfelüket a nő előre megfontoltan csapdába csalta, akciója célja a zsarolás.

Neymar egyébként már azért börtönbe kerülhet, mert Brazíliában törvénybe ütközik más személyek intim testrészeiről készült fotókat és bármilyen privát levelezést közzétenni, márpedig a focista védekező videó­jában az állítólagos áldozata fehérneműben látható.