Neten rendelt menyasszonyi ruhát – nem véletlenül akadt ki, amikor kinyitotta a csomagot

Eddig is tudtuk, hogy csúnya pofonokba lehet belefutni, ha valaki az internetről rendel – de azért erre nem számítottunk.
Eddig is tudtuk, hogy csúnya pofonokba lehet belefutni, ha valaki az internetről rendel – de azért erre nem számítottunk.

Nem is igazán értjük, miért gondolta úgy a 23 éves, Kanadában élő Meaghan Taylor, hogy jó ötlet a netről, konkrétan a Wish nevű alkalmazáson keresztül megrendelnie a menyasszonyi ruháját. A fiatal hölgy mindenesetre úgy gondolta, igazán jó vételt csinál a 100 dollárért kínált, a bemutató fotókon velóban csodásan festő ruhával.

Mondanunk sem kell: tévedett – méghozzá hatalmasat.

– Egyáltalán nem úgy nézett ki, mint a képeken. Megszakadt a szívem, de ekkor már nem tudtam mit csinálni, csak nevetni – magyarázta Meaghan, aki persze azonnal felvette az eladóval a kapcsolatot, és megpróbálta visszaszerezni a pénzét. Végül – nagy nehezen – visszaküldték neki a vételárat – számolt be a balul elsült internetes vásárlásról a Daily Mail.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors