Negyedszerre is meg kellett műteni Gergely Róbertet

Pattanó ujjbetegségben szenved Gergely Róbert, akit immár negyedjére kellett megműteni. Ám hiába a sokadik beavatkozás, a művész így sem tudja megmozdítani a kisujját.

Gergely Róbert csak reméli, hogy egy hónap múlva már lekerül a kötés a kezéről, s újra ereje teljében léphet a színpadra. Az énekes immár negyedjére feküdt sebészkés alá.

– Az igazság az, hogy ez fájdalommal is jár, ami elég kellemetlen. Bal kezemen a kisujjamat nem tudtam a többivel együtt kinyitni, ezt oldották meg egy kisebb műtéttel. Hiába az ember nem használja a bal kisujját semmire, egy idő után zavaró, hogy nem tudja kinyújtani – mondta az énekes a Blikknek, aki reméli, hogy mihamarabb meggyógyul, s végleg elfelejtheti ezt a betegséget.

– Úgy voltam vele, hogy csináljuk meg most a műtétet, mert hamarosan bemutatóm lesz. A munkámat el tudom látni így is, most is zajlik a próbafolyamat, de nem szeretnék március 19-én kötéssel a kezemen a közönség elé állni!

Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors