Menstruáció alatt igyuk meg a vérünket – javasolja fájdalomcsillapítás gyanánt a svéd celebritás

Bianca Ingrosso a Youtube-csatornáján értekezett a menstruációs fájdalmakkal kapcsolatos tudnivalókról, amikor is olyat talált mondani, amit nem biztos, hogy tökéletesen átgondolt, mielőtt hangosan megformálta a szavakat. Ezt a kommentelők is így látták.

A műsorvezető, influenszer, énekes Ingrosso ugyanis azt javasolta követőinek, hogy igyák meg saját vérüket, mert ez a módszer a tuti ahhoz, hogy a fájdalmaik egészen minimálisra redukálódjanak. Ingrossonak ugyanis egy csomó ismerőse követi ezt a gyakorlatot, és bár ő maga ugyan nem, de az ismerősök beszámolója alapján biztos benne, hogy működik a módszer, hiszen egyeseknek egészen rövidre, 6 órára csökkentette a kellemetlen periódust.

View this post on Instagram

GLAD PÅSK 💛 Älskar er!!

A post shared by Bianca Ingrosso (@biancaingrosso) on

További tanácsai, miszerint az alkohol, kávé, cukros ételek kerülése is segít a fájdalmak enyhítésében, a már ismert és valóban javasolt módszerek közé tartoznak, de a vérivással kapcsolatos elképzeléseinek megvalósítását senkinek sem javasolnánk.

(via)

Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors