Lehajította a csecsemőt a hídról a horrorapa, majd elment kocsmázni - 18+

Felfoghatatlan tettre ragadtatta magát szerdán egy 22 éves férfi: folyóba hajította alig egyéves gyermekét, majd fogta magát, és beült az első kocsmába, amit talált.

Csütörtökön hozták nyilvánosságra annak a férfinak a nevét, aki az angliai Radcliffe városában szerda délután fél öt körül egy mózeskosárban az Irwell folyóba hajította 11 hónapos kisfiát, majd fogta magát, és beült az első kocsmába, amit talált. Jelenleg még nem tudni, mi volt Zak Bennett-Eko indítéka, sem azt, hogy eltervezte-e előre tettét vagy sem. A hatóságok hamar értesültek a folyóban sodródó csecsemőről, ám hiába mentették ki, nem sokkal később életét vesztette.

A hidat a tragikus eset után lezárták a hatóságok. Innen dobta a folyóba gyermekét a férfi © Daily Mail videó

Az ügyben még igen sok a kérdőjel, az azonban bizonyos, hogy a rendőrség már emberölés miatt nyomoz, valamint a férfit a történtek után nem sokkal - még a kocsmában - őrizetbe vették. A Lock Keeper pub személyzete és vendégei arról számoltak be, hogy nem sokkal azután, hogy a 22 éves apa beült hozzájuk, odakint nagy felfordulás és hangzavar lett - ekkor kezdhették meg a csecsemő kimentését - ő azonban meg sem mozdult, csak mereven nézett maga elé. Később az egyik vendégnek azt mondta: ő dobta bele a kisfiút a folyóba.

A Daily Mail információi szerint a férfi és terhes barátnője nem sokkal a tragédiába torkolló incidens előtt veszekedtek valami miatt.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors