Aktuális

Lássuk, mit jósolnak nekünk a csillagok erre a hétre

Címkék
horoszkóp

Bors

Létrehozva: 2020.03.02.

Szakításveszélyt, elhidegülést és komoly próbatételeket jeleznek a heti csillagállások. Emellett végre pontot tehetünk egy régi ügy végére, de a hét végén csalás áldozatává válhatunk. Ám a kapcsolatok javítására is megfelelő lesz ez a hét.

Fekete Dávid: Ösztönzően hat rám, ha sürgetnek 

Évszázadok alatt összegyűlhetett annyi információ, hogy az azonos hónapban születettek életpályája milyen lehet, de a rövid távú előrejelzésben nem hiszek – mondta Fekete Dávid énekes.

– Mérleg jegyű vagyok, fontos számomra a harmónia kialakítása. A zenében is mindig a popos, musicales vonal vonzott, nem a megosztó stílusok. Szeretek társaságban lenni, de hogy ott mindig a középpontban legyek, mára már nem lényeges.

Szeretem a szép dolgokat, és meg tudom ítélni például, hogy valakinek milyen ruha áll jól. Ebben vásárlásnál is segítek. A Mérleg jegyre jellemző, hogy szereti a zenét. Tizennégy éves koromban kezdtem otthon „dudorászni”, aztán amikor eljött a gólyabál, feldobtam, hogy énekelnék.

Kipróbáltak, és ez olyan jól sikerült, hogy a többiek beálltak mögém kórusba. Innen indult az énekesi pályám, amiben a kitartásom és az akaraterőm segített. Nem szeretem a konfliktusokat. Ha igazam van, beleállok, de igyekszem minél hamarabb elsimítani.

A Mérleg jegyű nem szereti, ha sürgetik, ami régebben rám is igaz volt, de ma már inkább ösztönzően hat rám. Nem haragszom érte, mert a sürgetőnek lehet, hogy fontos, hogy időben elkészüljek. Mérleg jegyűként szeretem a szabadságot és a függetlenséget, de a család ma már előrébb való.

A Mérlegre jellemző az is, hogy nagyon tud örülni mások örömének. Ez igaz rám akkor is, amikor egy barátom nyaralni megy, és akkor is, amikor látom, hogy egy énekes a sikeres koncert után lejön a színpadról.

kos március 21.–április 20.

Szerelem: egy kapcsolat válságba kerülhet vagy véget érhet, de arra végképp nincs szüksége, hogy egyfolytában egy másik ember vágyait találgassa. Belátja végre, hogy nem ön a megfelelő partner a főnökének. Ugyanakkor azt is érzékeli, hogy egyik kollégájában, aki érdeklődést mutat ön iránt, megbízhat.

Karrier és pénz: ha el akarja adni magát egy lehetséges munkaadónak, meg kell mutatnia, hogyan tudja megoldani a gondjait. A héten könnyű becsapnia önmagát, és ha az önfeláldozás vad vi­zein próbál evezni, erősödni kezd önben a gyanú, hogy áldozatai hiábavalóak voltak. De váratlanul pénz áll a házhoz, ami feldobottá teszi.

bika április 21.–május 20.

Szerelem: szakítás után félénk énje kerül felszínre, a hét végén viszont legfőbb ideje, hogy többet is kihozzon magából, s sokkal spontánabb és frivolabb legyen. Nincsenek álmai a nagy ôről és a képeskönyvbe illő gye­rekekről, de nem bánná, ha főnöke kicsivel többet látna önben, mint egy élő komputert.

Karrier és pénz: állása veszélybe kerülhet, utazása is balul üt ki. Ha munka helyett a magánéletét ecsetelgeti az irodában, biztos, hogy nem a jelenlegi munkahelyéről fog nyugdíjba menni. Legyen segítőkész, de anélkül, hogy feláldozná saját céljait. Művészként vagy kreatív személyiségként végre a maga ura lehet.

ikrek május 21.–június 21.

Szerelem: kapcsolata az anyagiak miatt válságba kerülhet, ám ha úgy érzi, nem fog egyedül boldogulni, beleeshet a függőség csapdájába. Ha vadonatúj kedvese, akit utazás közben ismert meg, a hét végén rájön a hűtlenségére, és kereket old, ön újra ország­-ról országra jár, és keresi megszökött partnerét.

Karrier és pénz: valaki, akivel szakított, beletenyerelhet az üzletébe. Pénzügyekben nyűgös helyzet alakulhat ki, munkahelyén a hét második felében alat­tomos személy áskálódik. Rázzon le valakit, aki a pénzére pályázik, és szabaduljon meg azoktól az irracionális emberektől, akik képesek megzavarni a gondolkodását!

rák június 22.–július 22.

Szerelem: rokonai, barátai rossz szemmel néznek önre jégszívű, önző partnere miatt, aki nem hisz az érzelmekben, különösen az ön odaadó szerelmében nem… Ha a kapcsolata véget ért, építsen ki támogató baráti kört! A hét végén talán azon töpreng, hogyan fér össze az üzlet a szexszel vagy a barátsággal.

Karrier és pénz: kitartás kell ahhoz, hogy elviseljen néhány elutasítást, és felvegye a küzdelmet riválisaival. Ha valaki megrövidíti, ne törődjön bele, húzzon határokat és hozza meg a saját szabályait! Vigyáznia kell a hét végén, hogy egyik barátjával, aki szívesen tenné a szeretőjévé, mindvégig üzleti jellegű maradjon a kapcsolata.

oroszlán július 23.–augusztus 23.

Szerelem: külföldön vagy a társaságában sorra hódíthatja a szíveket, de a hét második felében az állandó érzelmi hullámzás felőrli az idegeit. Egyszerűen nem bírja elviselni fő­nöke közelségét. Az irodában uralkodnia kell magán, de ki állítja azt, hogy ez a hét végére is kötelező, amit irodán kívül tölt.

Karrier és pénz: lehetséges, hogy lassítania kell eddigi munkatempóján, ha az egészségét meg akarja őrizni, ráadásul a könyvelését is át kell néznie. Ha a hét végén kiderül, hogy új főnököt kapott, kényelmetlenül érezheti magát a bőrében. Nem fűlik a foga hozzá, hogy feladja az állását, de más választása nincs, ha a nagyfőnök hitvese lesz.

szűz augusztus 24.–szeptember 23.

Szerelem: szakítás vagy csalódás után azonnal vegyen a szívé­nek egy szemüveget, hogy reálisan lássa partnerét, és akkor végre belátná, mennyire melléfogott a párválasztásban. Ám ha kedve támadna elkísérni az egyik külföldi útjára különc megbízóját vagy munkatársát, képzelheti, hogy mi lesz ott bedobva!

Karrier és pénz: vállalkozóként, üzletemberként rendelkezésére kell állnia minden cégnek és ügyfélnek, amelyik hajlandó megfizetni a munkáját. Kezd erősödni önben a gyanú, hogy másokért hozott áldozatai hiábavalóak, de vegyen részt bevételi lehetőségeket kínáló kiállításokon és vegye fel a kapcsolatot külföldi vállalatokkal.

mérleg szeptember 24.–október 23.

Szerelem: a hét közepén minden eszébe jut, ami a házasság ellen szól: azt a következtetést vonja le, hogy meglévő partnere nem felel meg az igényeinek. Ám ha ön arra vágyik, hogy szeretve érezze magát, miközben a kedvese csak szexelni akar, önnek kell tudatosan változatosabbá tenni a szerelmi életüket.

Karrier és pénz: ne adja senki kezébe a hatalmat, hogy kihasználja önt, de legyen képes megosztani a bevételét, és ellátni azokat, akik önhöz tartoznak. Félő, hogy szétaprózza magát a munkatársairól való gondoskodásban. A hét végén nehezen talál tisztességes mesterembert, és megfizeti tapasztalatlansága vagy hiszékenysége árát.

skorpió október 24.–november 22.

Szerelem: ha kiderült, hogy az ígért örök szerelméből partnere vagy egyik munkatársa csak néhány napot vett igénybe, vessen véget a kapcsolatuknak, és azt is tiltsa meg neki egyszer s mindenkorra, hogy felhívja önt. Ha viszont új ismerőse a hét végén váratlanul meghívja magához, nem fog neki sokáig ellenállni.

Karrier és pénz: nehezen ért szót munkatársaival, és ha lakást akar venni vagy bérelni, mielőtt aláírná a szerződést, tegyen fel sok kérdést. A kreativitás terén verhetetlen, de magára is tekintettel kell lennie, nemcsak azokra, akik a gondjaira vannak bízva. És lehetőleg ne önfeláldozás árán akarja meggyőzni főnökét a teljesítményeiről!

nyilas november 23.–december 21.

Szerelem: ha anyagi kapcsolat köti össze az exszel, igyekez­zen elkerülni a függést, amely annak ellenére tart, hogy a kapcsolatnak már vége. Mivel a szakmai etika és a titoktartás kötelezi önt, vigyázzon, nehogy kiderüljön, hogy közelebbi kapcsolatba került egyik munkatársával vagy megbízójával az íróasztalon.

Karrier és pénz: ne zsémbeljen a pénz miatt, de csak addig nyújtózkodjon, ameddig a takarója ér! Ha előre akar jutni, reklámozza magát! Tapasztalhatja mennyire kifizetődő, ha mindenkivel barátságos. A kockázatvállalás és a saját vállalkozás elkezdése talán túl nagy falatnak bizonyul az ön számára, de új állást kínálnak fel önnek.

bak december 22.–január 20.

Szerelem: ahhoz, hogy közelebb kerüljön valakihez, ki kell bújnia a páncélból. A hét végén viszont bebizonyíthatja főnökének vagy vállalkozótársának, hogy egyáltalán nincsenek gátlásai. Lehet, hogy hóbortos, könnyelmű alakoknak képzelte a művészeket, amíg meg nem ismeri közelebbről egyiküket.

Karrier és pénz: gondjai támadnak, ha cége forgalma visszaesik, és képtelen életben tartani vállalkozását. A hét végén viszont hobbiját könnyen készpénzre válthatja. A vállalkozók földje termékeny talajt nyújt a művészeknek, akik felborítják a papírformát s kombinálni tudják az anyagi hátteret és a művészi kifejezés megvalósítását.

vízöntő január 21.–február 19.

Szerelem: faragjon le egy kicsit saját védekezéséből, és fedjen fel többet önmagából! Mondja el őszintén a partnerének, mi az, ami fontos önnek, és hogy miért nem mindegy, hogyan alakul a kapcsolatuk. De a pénzére, a társára, és a tulajdonában lévő ingatlanra vigyázzon, mert valaki mindegyikre szemet vetett.

Karrier és pénz: alattomos emberekben, irigyekben, rosszakarókban nincs hiány, az árak is túl magasak, de valaki pluszbevételhez segítheti. Ha soha nem rejtette véka alá, hogy nem szívleli a rokonait, ne költözzön össze velük, és azt se néz­ze el, hogy élete párja egy ki tudja, hol rendezett bulin nyakára hágjon egy nagyobb összegnek.

halak február 20­.–március 20.

Szerelem: ne tartsa magában a problémáit, értesse meg a társával, hogy bármilyen keveset beszél, amikor együtt vannak, mégis szüksége van az együttlétre. Még keresi őt? Állítson össze egy listát a számításba jöhető partnerjelöltekről, de ha nem akar komplikációkat, a szomszédok hitveseit azért hagyja ki!

Karrier és pénz: bizonytalanná válhat támogatói vagy üzleti kapcsolat jövője miatt. Minden embernek vannak idegei, amelyek az üzlet világban csak bizonyos fokig bírják a túlterhelést. Tisztán érzi, hogy ezt a bizonyos fokot 4-e táján érte el, de mivel a hét végén van véletlen szerencse és váratlan nyereség is, lecserélheti a számítógépét.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161213_auto_resized.jpg
origo.hu

Jürgen Klopp megtalálta a felelőst a Liverpool újabb kudarcáért

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27452_resized.jpg?avcount=1714104911
origo.hu

20+1: amikor a Simpson család előre látta a jövőt!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163262_auto_resized.png
metropol.hu

„Felnőtt" – megmutatta kész nővé cseperedett lányát Demcsák Zsuzsa

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156590_auto_resized.jpg
vg.hu

Máris újabb éttermet nyit a McDonald’s – nyáron már várja a vendégeket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161912_auto_resized.jpg
ripost.hu

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162142_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Bekeményítettek a hazai autópályákon, mert amíg szépen kérték, senkit nem érdekelt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27450_resized.jpg?avcount=1714104911
origo.hu

Kocsis Máté: Nem az a lényeg, hogy Magyar Péter mit mond, hanem az, hogy a mögötte állóknak mi a céljuk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162546_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Kokaint találtak a népszerű diszkontlánc üzleteiben, gépfegyveres rendőrök szálltak ki a helyszínre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163611_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megdermedtek a járókelők: narancssárga UFO tűnt fel felettük

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163736_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Elsírták magukat a rendőrök, amikor beléptek a lakásba: 6 hetes ikerpárt találtak holtan

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163922_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/4H8GEHwcNa4dvFUzCSOoHZ2BNappZ9kvhVqjVouuGi4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ExOGMwZTBmNDM4ODQwNjk4NzZiYTk5YzgxNzBhNzQw.jpg
Szívszorító

„Sírva közöltem vele a hírt" – meg vannak számlálva a 14 éves Melissza napjai

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/2vudeWudvFN4VNz1BKE6oQuXwnhIptwHisHvWY4I5hY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMyZDczMmIzOWVlYTQzYmQ4ZWNmMmNkMDM2OWExNGJk.jpg
Betegség

„Arra jött be, hogy üvöltök és bőgök” - kitapintott egy csomót, sokkoló diagnózist kapott Piros