Aktuális

Lássuk, mit ígérnek a következő hétre a csillagok - március 30.– április 5.

Címkék
horoszkóp

Bors

Létrehozva: 2020.03.30.

A hét elején, amikor a Mars együttállásba kerül a Szaturnusszal a Vízöntőben, úgy érezzük, mintha az élet akadályfutás lenne számunkra. Ilyen helyzetben az együttműködés és a csapatmunka elengedhetetlen.

Kajdi Csaba: Nem jellemző rám a túlzott szigorúság

Nem hiszek annyira az életpályát előrevetítő horoszkópokban, hogy fontosnak tartottam volna az enyém elkészítését – mondta Kajdi Csaba, a TV2 Nicsak, ki vagyok – A rejtélyek színpadának zsűritagja, modellügynökségvezető.

Szűz jegyű vagyok, fontos számomra, hogy megértsem, mi miért történt. A munkámból adódóan kell, hogy analizáljam és kritizáljam a nálunk jelentkezőket. Szűz jegyűként megbízható vagyok, amit ígérek, azt betartom, viszont hogy pontos is lennék, azt nem hiszem.

Ha tehetem, segítségnyújtó vagyok, és nem szeretem, ha ebben kihasználnak. Sajnos ez nem ritka. Életem nagy részében „háttérmunkás” voltam, mégsem állítanám, hogy nem szeretek a fókuszban lenni. Ha társaságba megyek, nem akarok a középpontba kerülni, mégis ott leszek.

Viszont médiakarrierre soha nem vágytam. Rendet tartok a környezetemben, ám a rendszerezés nem az erősségem. Ennek ellent mond, hogy a pólókat, a zoknikat szín szerint pakolom el. Öltözködésben az eleganciának vagyok a híve. Nem jellemző rám a szigorúság, de azt elvárom, hogy ha valaki feladatot kap, azt teljesítse.

Nem vagyok zárkózott, de az érzéseimmel nem terhelem a környezetem. Én azt tolakodásnak érzem. A Szűz jegyűekkel ellentétben nincs jó kézügyességem, pedig művész családból jövök. Anyukám felmenői között festők is vannak. Önkritikus vagyok, bírom a kritikát is, csak a sértegetést nem. Fontos számomra az anyagi biztonság, mindig ilyen voltam. Én nem művész vagyok, hanem üzletember. Egy-két lépéssel előre gondolkodom.

kos március 21.–április 20.

Szerelem: fel kell készülniük arra, hogy váratlan problémák vagy válsághelyzetek is támadhatnak az életben, és azokkal közösen kell szembenézniük. A héten krízishelyzeteket kell feldolgozniuk. Megeshet, hogy érdek­ből fekszik le valakivel, aki rangban ön fölött áll, hogy utána a saját karrierjét egyengesse.

Karrier és pénz: a héten sokra viheti a hivatásában, és ha szakmai szövetsé­-get forgat a fejében, jól teszi: anyagi felemelkedést hozhat. Főnöke hozzáértését nagyra tartja, ha éppen nyugodt a helyzet ön körül. Azonban ha elszabadulnak az indulatai, végeérhetetlenül vitatkoznak arról, vajon melyikük véleménye számít többet.

bika április 21.–május 20.

Szerelem: tartsa tiszteletben partnere nézeteit, reformálja meg a magánéletét, és gondoljon arra, hogy hallgatni néha nagyobb művészet, mint beszélni. Bármit is ad, hogy kedvese és barátai kedvében járjon, azoknak sem­mi sem elég. Mivel a házasság üzlet, egyesek anyagi okokból házasodnak be a vagyonba. 

Karrier és pénz: vállalatán belül a hét elején a hierarchia minden szintjén gyakoriak a konfliktusok, de vagyonos kedvese vagy élete párja hajlandó lesz megfizetni a tanulmányi költségeit. A csil­lagállások kedvezőek, ha vállalkozóként szeretne külföldi piacokat felkutatni. Kihagyhatatlan lehetőségek adódnak tanulmányok területén.

ikrek május 21.–június 21.

Szerelem: ha úgy érzi, hogy mindenki más szexuális élete jobb az önénél, akkor megszabadulva a teljesítménykényszertől, más módon igyekezzenek egymásnak élvezetet nyújtani. Idén a házasság döntő motívuma lehet a haszonelv: sokan azért esküsznek örök hűséget, mert hasznot remélnek a hitvesüktől.

Karrier és pénz: a hét elején könnyen összetűzésbe kerülhet valamelyik hivatallal, a hét közepén pedig intrikák, rágalmak vagy hazugságok dúlják fel nyugalmát. Ha vállalkozása bukdácsol, hívja össze azt a néhány kiemelkedő embert a családi vagy üzleti köréből, akik hitelezhetnek önnek annyit, hogy visszakerülhessen az üzleti életbe.

rák június 22.–július 22.

Szerelem: ha egy munkamániás társnál kötött ki, ne hagyja, hogy házassága gátat vessen szakmai fejlődésének! Rosszul érezné magát, ha túl sok pénzébe kerülne az, hogy figyelembe veszi hitvese kérését. Talán fejest ugrik egy viszonyba az egyik munkatársával, így kárpótolva magát párja ridegségéért.

Karrier és pénz: az üzlet a hét elején agresszív verseny, vagy harc vállalkozásának életben tartásáért. Ha cége vagy társas vállalkozása bedől vagy a munkájából származó bevételei csökkennek, függő helyzetbe kerülhet a párjától. Előfordulhat, hogy presztízsvitákba keveredik kollégáival, vagy valaki összeesküvést sző ön ellen.

oroszlán július 23.–augusztus 23.

Szerelem: lesznek olyan elvárásai, amelyeknek partnere képtelen megfelelni. Ha véget ér egy kapcsolat, új életet kell kezdenie. Gyorsan átlendül egy munkahelyi kapcsolatba, de próbálja meg elkerülni az „aranyásó” típusokat. Ha egy különc figurára akadt, egy éjszakára jó lesz, de ne akarja őt birtokolni.

Karrier és pénz: megalázó érzés másokkal versengve veszíteni; néha jobb hagyni, hogy riválisai megelőzzék. Ha tárgyilagosan utánagondol, rájön, hogy szakmai ellenfele ellenséges magatartására valamilyen formában ön szolgáltatott okot. Üzleti ügyekben nem áll a valóság talaján, vagy azok ködösítenek, akikkel kapcsolatba kerül.

szűz augusztus 24.–szeptember 23.

Szerelem: a munkahelyi viszony csak akkor jó dolog, ha társától megkapja az óhajtott szeretetet. Ha ez hiányzik, szabaduljon meg a kötődéstől. Amikor a hitvesével kommunikál, a hét közepén gyakran melléfog. De tévedés azt hinni, hogy élete párjának még a saját érdekei rovására is gondját kell viselnie.

Karrier és pénz: a hét elején el kell viselnie munkatársainak, riválisainak durva támadását, akik a biztonsága elvesztésétől való félelmet vetik be, hogy el­fogadtassák önnel az akaratukat. Ne hagyja, hogy félelme védekező pozíció­ba szorítsa, de dolgozzon ki módszereket a szakmai és pénzügyi akadályok el­hárítására! 

mérleg szeptember 24.–október 23.

Szerelem: ha állandóan vitatkoznak, lehet, hogy először megadja magát, amikor a hitvese vagy élete párja ráerőszakol önre valamit, ám később elégedetlenül töprengve a döntés fölött, kinyilvánítja nemtetszését. A szerelmi konfliktust a családdal kialakult anyagi viták és feszültségek is súlyosbíthatják.

Karrier és pénz: ha otthonról dolgozik, nem tudja abbahagyni a munkát, mert ha leáll, megszűnik a jövedelme is. Ám ha eltökéli, hogy nem engedi, hogy hozzátartozói zavarják a munkában, és nem mond le társasági programokat, akkor több ideje jut az erőgyűjtésre. Lehet, hogy tavasszal ingatlan vagy örökség miatt kell pereskednie.

skorpió október 24.–november 22.

Szerelem: ha a karantén miatt otthon dolgozik, és számtalan kikerülhetetlen tennivalója akad, nyomás nehezedik a családra és a frusztráció okozta agresszió rontja az otthoni légkört. De egy vallomás elbűvölheti, kitervelheti romantikus stratégiáit, amelyeket a hét közepén sikeresen alkalmazhat.

Karrier és pénz: ha művészi pályán dolgozik, rendkívüli eredményekre számíthat. Sikeresen hozhat tető alá egy üzleti megállapodást, de ne legyen túlságosan nagyvonalú, mert ezt később megbánhatja. Nemcsak kiváló koponyával rendelkezik, de azt is tudja, hogyan kell kamatoztatni ezt a kincset hírnevének, bevételeinek növelésére.

nyilas november 23.–december 21.

Szerelem: ha valakivel e-mailezik, és előjön a szex témája, rá kell ébrednie, hogy az illető nem akar mást. Kedvese elveszítheti türelmét, amikor önt kizárólag a vagyonosodás foglalkoztatja. Ha együttélésről van szó, ne várjon el őszinteséget, de amit meg kell mondania a párjának, azt egyértelműen mondja is meg!

Karrier és pénz: képezze magát a legkülönbözőbb témákban: pénzügyi és gazdasági ismeretek, tárgyalástechnika! Legyen szabálytisztelő a közlekedésben, mert büntetés csapolhatja meg a pénztárcáját. Ez az időszak elsősorban üzleti ügyek intézésére alkalmas, de ha attól fél, hogy támadás érheti, tanuljon önvédelmi sportot!

bak december 22.–január 20.

Szerelem: sokat kell harcolnia a pénzért, talán még a családját is kénytelen eltartani. A héten kiderülhet, hogy a pénz és az érdek, amely igazán egymás mellett tartja önöket. Ha a hét közepén nyugalomra és őszinteségre vágyik, lehetőleg ne csak racionális síkon kommunikáljon, hanem érzelmi síkon is!

Karrier és pénz: kopp időszakban csökkentse igényeit, mondjon le mindarról, ami nem feltétlen a szükséglete. Vannak dolgok, amiken tud változtatni, amik felett van egy kis hatalma. Most csak azokra a dolgokra koncentráljon, melyek öntől függenek! Ha a közlekedés fontos részét képezi a munkájának, 1-je táján lerobbanhat a járgánya.

vízöntő január 21.–február 19.

Szerelem: ha kedvese megszokta, hogy „bankókat pörget”, így ér el különösen lehengerlő hatást, önt aligha fogja meghatni az ő hejde-milyengazdagsága. Megszabadulhat viszont valakitől, aki önön élősködik. De legyen rugalmasabb, keresse a lehetőséget, hogy megváltoztassa valakiről a véleményét.

Karrier és pénz: bármekkora az önre rótt teher, el tudja viselni, ugyanakkor meg kellene szabadulnia minden ballaszttól. Óvja egészségét, nehogy egy betegség vagy baleset a padlóra küld­je! Ezért legyen nagyon óvatos, munkaeszközeit javíttassa meg, ha hibásak, pénzügyekben pedig ne kergessen hiú ábrándokat!

halak február 20­.–március 20.

Szerelem: partnerével, rokonaival legyen őszinte, titkolózással nem jut messzire. A hét végén központja a társaságnak, de akit ennyire körülrajonganak, könnyen elvakul. Ha a párja fűt-fát megígér, vagy hazugsággal eteti, bizalmatlan lesz. Valakinek a sikere viszont bűnre csábítja: hagyja magát ágyba vinni.

Karrier és pénz: ne sértődjön meg azonnal, ha nem méltó módon bánnak önnel, sértődöttsége csak saját magának árt. Ha kiszolgáltatott helyzetbe került anyagilag, s gyengének érzi magát ahhoz, hogy fellépjen ellene, keressen szövetségeseket. Támogatóinak köre kibővül, ismertség révén előnyökre tehet szert.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17083755_auto_resized.png
origo.hu

Opitz Barbi megvált a hatalmas, göndör hajától

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26456_resized.jpg?avcount=1711695621
origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091872_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Rendőrök lepték el az eltűnt kétéves Danka otthonát: Markológéppel ássák fel a területet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17087355_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Futótűzként terjed az interneten Kunhalmi Ágnes vicces beszólása

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17086745_auto_resized.jpg
ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084803_auto_resized.jpg
vg.hu

Varga Judit egykori kabinetfőnöke kitálalt a Mandinernek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26457_resized.jpg?avcount=1711695621
origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17063274_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 20.: a Bika bízzon magában, a Bak nézzen az álarc mögé

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088538_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711695621
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090910_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyerekként is nehéz volt, na de most megbirkózol-e ezzel a helyesírási teszttel?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084502_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/F3OgdeP5THs1FGN0dLgE0ZgrEAumFu0hzgOkiKp3jlU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzg3YTQ4NGVkZjlkMTRhNGNiYThlMzM0YzE4ZWRjYzNh.jpg
Aktuális

Varga Juditék legnagyobb fiának is elege van a lelki terrorból nem akar Magyar Péternél lakni

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/_BTJW0fSOY89ZQgaCs27P5pL6yQ1MJ1tfUCsg5d5DhY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMzZjY4MDg4NmYxMzQ3ZDU5YzJlYjZkZmY5YTI0ZDE1.jpg
Tűz

Álmukból felriadva menekültek az emberek: drámával indult a húsvét Budapesten