Hüvelyében szólalt meg az elveszettnek hitt mobil

Feljelentést tett az a negyvenes francia nő, aki egy mobiltelefonnal a hüvelyében ébredt Franciaország Arras tartományában - számolt be a La Voix du Nord napilap.
Feljelentést tett az a negyvenes francia nő, aki egy mobiltelefonnal a hüvelyében ébredt Franciaország Arras tartományában - számolt be a La Voix du Nord napilap.
A hölgy még 2009 szeptemberében tett feljelentést a rendőrségen. Elmondta, hogy hajnalban egy mobilt talált a hüvelyében, miután otthonában éjszakára egy férfit látott vendégül, akit egy diszkóból kijövet ismert meg.

Az első meghallgatáson a nő egy erőszakos szexuális aktust írt le, melynek során partnere különös dolgokra kényszerítette: tárgyakat helyezett fel a hüvelyében, levizelte, leköpte, stb…

A második meghallgatásán már azt mondta, hogy ugyan a speciális szexuális játékok ugyan nem voltak igazán ínyére, ám valamiért mégsem ellenezte azokat - ebben az esetben pedig nem lehet szó erőszakról.

A nő elmondása szerint alkalmi partnere hajnalban azzal búcsúzott, hogy ő már elkötelezte magát egy komoly kapcsolatban, így nem látja kettőjük jövőjét.

- Nem tetszett, ahogyan velem elbánt. Hogy így kihasznált. Megalázó volt, hogy egyszerűen egy tárgynak tekintett - mesélte a nő.

Miután a férfi távozott, a nő mindhiába kereste a mobiltelefonját. Végül megcsörgette a készüléket, és ekkor nagyot nézett. A telefonról ugyanis egy igencsak ritka helyen szólalt meg: a nő hüvelyében.

- Esküszöm, nem tudtam róla. Nem vettem észre, mikor belém helyezte. És végül ezért döntöttem úgy, hogy feljelentést teszek. Mert ilyet mégsem csinálunk meg valakivel – jelentette ki a nő.

Az asszonyt végül hamis tanúskodásért ítélték el. Megállapították, hogy egymásnak ellentmondó vallomásaival megtévesztette a bíróságot.

- Kitalált vádak alapján tett feljelentést. Folyamatosan a történet különböző verzióival állt elő. Kiderült, hogy a szexuális aktust egyik félnek sem volt ellenére. Végül azért jelentette fel partnerét, mert sértve érezte magát, hogy a vonzalma végül egyoldalú maradt – indokolta az ítéletet a bíróság, mely végül 500 euró bírságra ítélte a nőt.
BorsOnline