Hatezer műsort tett közzé ingyen a közmédia

A NAVA, a Rádióarchívum és az m3.hu is ingyenessé tette tartalmainak egy részét, ezzel segítve a tanulást, megkönnyítve az otthonmaradást.
A NAVA, a Rádióarchívum és az m3.hu is ingyenessé tette tartalmainak egy részét, ezzel segítve a tanulást, megkönnyítve az otthonmaradást.

A Nemzeti Audiovizuális Archívum, vagyis a NAVA a honlapján szabadon hozzáférhetővé tette oktatási tartalmait, így már hatezer műsor áll a tanulni vágyók rendelkezésére.

A frissen megnyitott Rádióarchívum oldalán folyamatosan bővül a kínálat, nemcsak tanuláshoz kapcsolódó, hanem komolyzenei és szórakoztató tartalmak is rendelkezésre állnak: hozzáférhetők például Rejtő-regények, Szabó Magda-hangoskönyvek, klasszikus és kalandregények, többek között A kincses sziget, az Egri csillagok, A Pál utcai fiúk és sok mese.

Az m3.hu is frissítette az online is elérhető tartalmak körét, számos tévéfilmet és sorozatot tett közzé ingyenesen az otthoni szórakozás támogatására. Olyan bűnügyi filmeket és sorozatokat láthatnak a nézők, mint a Könnyű kis gyilkosság, a Hal négyesben, a Dráma a vadászaton vagy épp a Linda.

A romantikus filmek kedvelői is válogathatnak az archívumból, megnézhetik többek között a Gyere hozzám feleségül!, a Hajnalban, délben, este, a Nadrág és szerelem, valamint A pályaudvar lovagja című klasszikusokat, akárcsak olyan tévéfilmeket, mint az Adáshiba, A tönk meg a széle, az Ez a Józsi, ez a Józsi vagy a Fagylalt tölcsér nélkül.

origo

Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors