Harsányi Levente alkalmi polgárőrnek állva segítette a zuglói ételosztást

A rádiós, tévés műsőrvezető is részt vett április 6-án a szociálisan rászoruló XIV. kerületi gyermekeknek szánt ételcsomagok kiszállításában.
A rádiós, tévés műsőrvezető is részt vett április 6-án a szociálisan rászoruló XIV. kerületi gyermekeknek szánt ételcsomagok kiszállításában.

A Petőfi Rádió népszerű műsorvezetője, aki egyben a Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. (ZKNP) arca és médiamegjelenítője is, a Családok Átmeneti Otthonában, a Rákosszeg park 4-6. szám alatt közreműködött az ennivaló kiosztásában.

A koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetben a közösségért tenni akaró, ismert zuglói lokálpatrióta a helyi polgárőr szervezettel vette fel a kapcsolatot, majd önkéntesként csatlakozott a Zuglói Önkormányzati Rendészet (ZÖR) és a ZKNP munkatársaiból álló csapathoz, amely a XIV. kerületi önkormányzat rendelkezése értelmében nap-nap után a rászoruló gyermekek lakóhelyére szállítja az ételadagokat.

Kardos Pál, a ZÖR vezetője, a XIV. kerületi polgárőrség elnöke Harsányi Leventének a polgárőrség tiszteletbeli tagjainak járó oklevelet adományozott.

A meleg-, illetve hidegételeket tartalmazó napi közel ötszáz ételcsomagot a ZÖR és a ZKNP péntekenként három napra elegendő, míg a húsvét hétfőre tekintettel most nagypénteken négyszeres mennyiségben szállítja ki a gyermekeknek.

Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors