Felejtse el a habos-babos, szirupos pózolást! Elkészült a világ legőszintébb esküvői fotója

Rég láttunk ennyire őszinte esküvői fotót. Igazi felüdülést jelent a sok beállított, kényszerűen tökéletesre polírozott felvétel után.
Rég láttunk ennyire őszinte esküvői fotót. Igazi felüdülést jelent a sok beállított, kényszerűen tökéletesre polírozott felvétel után.

Egy pillanat alatt a net új kedvence lett az a felvétel, amit Amber Fletcher készített a közelmúltban egy floridai esküvőn. Történt ugyanis, hogy túl hamar végzett a vőlegény baráti társaságának fotózásával, így amikor a koszorúslányokat szerette volna megörökíteni, az egyikük, Allison Helper még épp az anyatejét fejte.

Annál jobb – gondolta Fletcher, és nem várt tovább: beállította a menyasszonyt és barátnőit, majd elkattintotta a gépét.

“It’s time for the bridesmaid photos!” “I’m still pumping” “Even better” amberfletcher.com

Közzétette: Amber Fletcher Photography – 2020. október 4., vasárnap

A képet eddig közel négyezren osztották meg, és már több mint kétezer komment sorakozik alatta. A legtöbben dícsérik mind a fotóst, mind a jelenetet, mondván: rég láttak ennyire őszinte pillanatot.

Rachael Downs, a menyasszon a Today-nek elárulta: egyáltalán nem zavarta, hogy ilyen kép is készült, sőt!

– 18 hónapig tápláltam anyatejjel a lányomat. Tudom, milyen ez. Valójában én is fejtem Allison esküvőjén, csak azt nem fotózták le – árulta el.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors