Aktuális

Borzalom: pitbullok támadtak meg egy ötévest, megskalpolták és letépték a fülét

Bors

Létrehozva: 2020.11.26.

Forrás: Pixabay

Mickele Allen épp az édességboltból tartott hazafelé, amikor hat pitbull rátámadt. A jamaicai kisfiúra a testvére talált rá az utcán. A kicsi csupa vér volt, és szörnyű sérüléseket szenvedett a fején, a kutyák ugyanis szinte megskalpolták, összeharapdálták a homlokát és az egyik fülét is letépték.

A gyereknek és az anyjának gyűjtést szerveztek, és mivel gyorsan összejött 250 ezer dollár (76 millió Ft), New Yorkba repülhettek, ahol több helyreállító műtéten esett át.

Óriási mennyiségű vért vesztett, a fejbőre 50-60 százalékát felszakadt, a bal füle és az arca is csúnyán sérült – mondta el dr. Evan Garfein, a Montefiore Orvosi Központ plasztikai sebésze, aki szerint még hosszú ideig eltartanak majd a bőrátültetések és helyreállító műtétek.

A kisfiúnak egyébként csodával határos módon már sokat javult az állapota, rendesen eszik, és beszélget a környezetével. Csupán amiatt szomorú, hogy közelgő születésnapját – december 15-én tölti be a hatot – lehet, hogy a szeretteitől és a barátaitól távol, a bronxi kórházban kell töltenie.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek