„Az övé volt a legkisebb mikropénisz, amit valaha láttam” – kipakolt sztárfocista udvarlójáról Mari – 18+

A spanyol valóságshowhős, Mari Cielo Parajes tudja, hogyan kerüljön az Ibériai-félsziget lapjainak címlapjára. Az ismert spanyol színész, Andres Parajes lánya szerepelt felnőttfilmekben is, mielőtt tévésztár lett, most pedig úgy döntött, hogy fiatal kora ellenére itt az ideje kiadnia egy könyvet.

Az „Egy ribanc emlékiratai” című műben egy teljes fejezetet szentelt egy meg nem nevezett portugál labdarúgónak, akinek állítása szerint komoly problémái voltak az intim méretével.

A Mundo Deportivo nevű lapnak mesélt a nagyon híres és jóképű focistával töltött kalandjáról.

– Amikor már hajnalodott, ez a portugál focista úgy gondolta, hogy itt az ideje ágyba bújnunk. Aztán amikor végre levette a boxerját... Kétség kívül az volt a legkisebb mikropénisz, amit valaha láttam.

Ha kézzel akartam volna kényeztetni őt, csipeszre, mikroszkópra és GPS-re lett volna szükségem.

– mondta kendőzetlen őszinteséggel Mari, aki azért nem árulja el a focista nevét, mert nem akarja tönkretenni az életét.

Természetesen szex a méretbeli kihívások miatt elmaradt kettejük között, pedig előtte sokat beszélgettek és találkoztak, hiszen a focistát egyébként nagyon vonzónak találta.

Gyönyörű kockás hasa és hátizma volt, de amint levette a nadrágot, búcsút is intettem neki. Olyan volt a látvány, mint egy aprócska kukac az amazonasi esőerdőben.

Persze egyből elindultak a találgatások, hogy a portugál focista talán Cristiano Ronaldo lehet, de a tények bármiféle ismerete nélkül ezek csak pletykák maradnak…

Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors