Aktuális

A sztárok jósnője elárulja, miről ismeri fel a kuruzslót

Nagy Daniella

Létrehozva: 2018.04.22.

<p>Akár hisznek a jósok létezésében, akár nem, az embereket érdekli a jövő alakulása, és talán ez az oka annak, hogy a jósok évezredek óta köztünk élnek. Sokan vannak, akik általános útmutatásért, szerelmi ügyekben, az egészségük miatt, vagy fontos döntések meghozatala előtti segítségkérésért fordulnak hozzájuk, ám a megfelelő ember kiválasztásával nehéz dolguk van. </p>

Bár a jósokkal látszólag Dunát lehet rekeszteni, jóval kevesebben vannak, mint gondolnánk, számos kuruzsló üti ugyanis fel köztük a fejét, akit a segítő szándék helyett a pénzszerzés motivál. Ezért nagyon kell vigyázni, amikor jóshoz megyünk, hiszen egy téves jövendőmondó veszélybe sodorhatja az egész jövőnket.

– Fontos, hogy az emberek körültekintőek legyenek, hiszen egy hamis jóslat akár végzetes következményekkel is járhat – árulta el a Borsnak Gazsi Gizella jósnő, akihez rendszeresen mennek olyan nők és férfiak, akiket korábban egy kókler csúnyán átvert.

– Egy valódi jós csak színtiszta, fentről jövő információkkal dolgozik, és sosem mond olyat, amiben nem százszázalékosan biztos, mert egy valótlan állítással embereket lehet tönkretenni. Amiben hiszünk, az valóra válik, így alakulnak ki az úgynevezett önbeteljesítő jóslatok, amikor az ember „bevonzza” azt, amit jósoltak neki. Például ha egy kuruzsló azt mondja, hogy a jövőképben betegséget lát, akkor elültet egy gondolatot, ami egyszer csak csírázni kezd. Ugyanakkor jósok közt is van különbség. Ha egy igazi jós be­tegséget lát a vendége jövőjében, akkor figyelmezteti, hogy figyeljen jobban a testén egy adott területre. Ezzel szemben a rossz jós kimondja, hogy pontosan milyen bajt lát, a vendég így ahelyett, hogy tenne ellene, elfogadja a betegség tudatát, ami így elkerülhetetlenül megtörténik. Ezért kell vigyázni azokkal, akik egy hétvégi tanfolyam elvégzése után jósnak nevezik magukat.

A jósnő című könyvében azt írja: a jósnő olyan közvetítő, aki megmutatja, és aki segít megtalálni a helyes utat azoknak, akik megkeresik őt. Vendégei közül van, aki már negyven éve jár hozzá, köztük számos hí­resség, például Hernádi Judit és Liptai Claudia is.

Gizella, aki a szülei tizenegy gyermeke közül a hetedik, épp hétéves volt, amikor életében először támadt látomása. Az édesanyja már akkor mondta neki, hogy segíteni fog az embe­reknek. Jól tudta, mit beszél, hiszen a jósnő tőle örökölte anyai ágon a több generációra visszavezethető képességet. Gizella elmondása szerint a hétvégi tanfolyamon végzett jós pillanatok alatt leleplezhető.

– Ha megkérdezi tőlünk, mire vagyunk kíváncsiak, az már egy figyelmeztető jel. Ugyanis egy jósképességekkel rendelkező ember soha nem teszi fel ezt a kérdést, pontosan tudja, érzi, hogy mit kell mondani. Én cigánykártyával dolgozom, ami 36 lapból áll, és bár minden kártyalapnak megvan a neve és az általános jelentése, attól függően, hogy milyen lapok mellett áll, és kinek rakom ki őket, a jelentésük na­gyon szerteágazó lehet. Mivel a képességem velem született, az információ rajtam keresztül áramlik fentről, és eközben tudom, mi a hiteles információ, ami a vendégemre vonatkozik. Ha hozzám jön valaki, akkor kártyavetés előtt nem tehet fel kérdést, először a kártyák beszélnek. Ezt követően kérdezhetnek, de az esetek többségében a kártya már azelőtt választ ad, hogy feltennék nekem a kérdést, így utólag nem maradnak a vendégeimben kérdőjelek.

Kipróbáltuk

Gizella kilenc lapot vetett ki elém, ami a jövőmet nagyvonalakban felvázolta. Elmondta, hogy a lapok, amiket húztam, mit jelentenek, ám amint melléjük került egy új lap, a jelentésük módosult. Így személyre szabott üzenetet kaptam, amit egy tenyérjóslás követett.

Érdekes, hogy a jövőkép, amit a tenyérvonalaim mutattak, összecsengett a kártyák üzenetével, így a kettő kiegészítette egymást. Megtudtam, hogy változásokra számíthatok az éle­temben, és miközben alapvetően minden rendben lesz, két férfi is felbukkan a közeljövőben, úgyhogy nagy izgalmakra számít­hatok.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158849_auto_resized.jpg
origo.hu

Már megint Magyar Péteren röhög mindenki - mémek!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27452_resized.jpg?avcount=1714101310
origo.hu

20+1: amikor a Simpson család előre látta a jövőt!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162850_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163188_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Készletkisöprést hirdetett az IKEA, megőrültek a vásárlók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158824_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Kivonul a Spar az országból? Itt a cég magyar elnökének válasza

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156309_auto_resized.jpg
vg.hu

Széll Tamás helyett új séfet igazolt a Lidl

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27450_resized.jpg?avcount=1714101310
origo.hu

Kocsis Máté: Nem az a lényeg, hogy Magyar Péter mit mond, hanem az, hogy a mögötte állóknak mi a céljuk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158702_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Csodaszer a konyhából, ami ragyogó tisztává varázsolja a zuhanykabin üvegfelületét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162721_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Szívszorító: II. Erzsébet királynő megtagadta Harry herceg utolsó kívánságát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160984_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Egy újabb álompárnak vége: a műsorvezető bejelentette, külön utakon folytatják párjával

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161126_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Házasság első látásra: Andris végre bevallotta, mit érez Petra iránt

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/4H8GEHwcNa4dvFUzCSOoHZ2BNappZ9kvhVqjVouuGi4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ExOGMwZTBmNDM4ODQwNjk4NzZiYTk5YzgxNzBhNzQw.jpg
Szívszorító

„Sírva közöltem vele a hírt" – meg vannak számlálva a 14 éves Melissza napjai

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/2vudeWudvFN4VNz1BKE6oQuXwnhIptwHisHvWY4I5hY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMyZDczMmIzOWVlYTQzYmQ4ZWNmMmNkMDM2OWExNGJk.jpg
Betegség

„Arra jött be, hogy üvöltök és bőgök” - kitapintott egy csomót, sokkoló diagnózist kapott Piros