9 éves unoka értesítette a rendőröket a lefejezett nagymamája miatt

Letartóztattak egy 35 éves kansasi nőt, Rachael Hilyardot, akit azzal gyanúsítanak, hogy lefejezte exbarátjának édesanyját Witchitában. A rendőrséget a nő unokája értesítette, mikor elmenekült a támadás közben.

Hilary és unokája éppen az exbarát lakásába ért, mikor a nő rájuk támadt. A kilencévesnek még éppen sikerült elmenekülnie, kivette a nagymama telefonját a kocsijából, és értesítette a rendőrségi segélyhívót.

© GoFundMe

Amikor a rendőrök kiérkeztek szintén ő volt az, aki eligazította őket, hova is kell menniük. Hilyardot – aki a lakásban próbált meg elbújni – még a helyszínen elkapták a rendőrök.

A fiú szerencsére nem sérült meg, de a nagymamájának már csak a lefejezett holttestére találtak rá a ház garázsában.

Egy rokon úgy nyilatkozott a KAKE-nek: „Miért egy jó embert? Miért pont egy olyan embert mint Micki, akit mindenki szeretett? Mickinek nem voltak ellenségei! Miért történt ez pont vele?”

Micki fia a KAKE szerint a 36 éves Jacob Gillespie III, aki éppen börtönben ül egy, amúlt hónapban történt autóbaleset, majd az utána következő rendőri üldözés miatt.

A helyiek máris a meggyilkolt nagymama temetésére gyűjtenek, a GoFundMe-n is lehet adakozni a temetésére.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors