Baleset

Rohantak a mentők: brutális tömegbaleset történt Budapesten – videó

B. V.

Létrehozva: 2024.05.30.

A sérülteken a mentősök és a helyszínen lévő járókelők egyaránt segítettek.

Brutális baleset történt Budapest belvárosában, a Váci úton, összesen öten ütköztek. Négy autó és egy motoros. A balesetben résztvevők közül két főt kórházba szállították, az anyagi kár hatalmas. Mindezt egy hibázó furgon miatt, aki nem figyelt oda és kanyarodás közben nekiment a mellette haladó kocsinak, aki így nekisodródott a szintén mellette közlekedő szürke Mercedes terepjárónak, ami így átsodródott a szemközti sávba, ahol hatalmas erővel becsapódott és frontálisan ütközött egy taxival. 

mentő, beteg, baleset
A balesethez azonnal mentőt riasztottak Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A motoros a balesetet megelőzően a taxis mögött haladt, majd az ütközést követően a taxi mellett elhaladva a szürke kocsinak csapódott, majd a két jármű közé esett. 

A motoros beszorult középre. Másokkal együtt rohantam a segítségére, hogy kiszedjük, de nem tudtuk mert beszorult. Aztán miután kiszedtük a keze lecsonkolódott neki, a bokája pedig kiment. Hatalmas felfordulás volt. Egy nő rosszul lett az egyik kocsiban, egy másikban egy férfit elvittek a mentők szívinfarktus gyanújával.

 - nyilatkozta a Tényeknek egy szemtanú, aki több, környéken járóval együtt rohant a balesethez segíteni a sérülteken.

A kiérkező mentők többnyire zúzódással kezelték a sérülteket, két főt kórházba szállítottak. A baleset után a helyszínelés hosszasan elhúzódott. A rendőrség nyomozást indított az ügyben.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek