Korkülönbség

"24 vagyok, és három óra után költöztem össze a 60 éves pasimmal"

Létrehozva: 2024.05.21.

Erre a kapcsolatra a legnagyobb jóindulattal sem lehet ráhúzni az átlagos jelzőt.

Azt mondják, egy-két év korkülönbség kifejezetten jót tesz egy kapcsolatnak. Vannak, akik szerint nyolc-tíz, netán tizenöt év sem ördögtől való. Na de 35? Ez azért már kétségtelenül több, mint amire a nagy átlag azt mondaná: "hétköznapi". Pedig egy fiatal nő épp egy lassan nyugdíjas kort elérő férfi oldalán találta meg a boldogságot, méghozzá igencsak hamar. Gyakorlatilag három óra alatt eldőlt, hogy összeköltöznek, a házasságra pedig a kapcsolatuk harmincadik napján került sor. Mi szóltunk: a 24 éves Willow és hatvanas Rob kapcsolata minden, csak nem áltagos.

Willow és Rob, korkülönbség, Love Don't Judge, YouTube videógrab
Willow és Rob kapcsolata minden, csak nem hétköznapi: ez azonban őket egy cseppet sem zavarja, ahogy a 35 év korkülönbség sem  Fotó: YouTube

Willow nem először szerepelt a különleges kapcsolatokat bemutató Love Don't Judge (A szerelem nem ítélkezik) című műsorban: a fiatal lányra már rá is ragadt a fekete özvegy gúnynév, ugyanis Rob a harmadik idős férfi az életében, azaz már kifejezetten jártasnak számít a korkülönbség által uralt párkapcsolatok terén.

A pár jó ideje ismerte egymást a Tinderen keresztül, ám akkor fordult köztük komolyabbra a dolog, amikor egy este Willow, amikor Los Angelesben járt, rácsörgött a férfira, hogy lenne-e kedve összefutni vele. Rob épp lefekvéshez készülődött, de a nő hívására azonnal átértékelte az esti terveit.

Azt hiszem, gyorsabban zuhanyoztam le, mint az elmúlt 60 évben bármikor

 – emlékezett vissza a férfi.

Apropó, gyorsaság: tudják, hogy elég hamar szintet lépett a kapcsolatuk, de így érezték helyesnek a dolgot.

Tudod, ha valami jó, az jó

 – magyarázta a férfi. A párt egyébként a lány édesanyja adta össze egy igencsak hétköznapi, visszafogott szertartás során. Gyakorlatilag ezzel ünnepelték meg szerelmük első hónapját. Rob természetesen nem először mondta ki a boldogító igent. Válása után az édesanyjának azt mondta: "még nem született meg az a nő, akihez én hozzámennék, ha újra megházasodnék". Nos, mint azóta kiderült: nem is szólhatott volna igazabbat...

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek