Szívroham

Újabb iskolai tragédia történt: egy 14 éves lány kapott végzetes szívrohamot az osztályteremben

P. E.

Létrehozva: 2024.04.22.

A diáklány annyira megijedt, hogy szívrohamot kapott.

Szívinfarktusban halt meg egy 14 éves lány Kelet-Franciaországban, miután az iskoláját lezárták, hogy megvédjék a diákokat egy késes támadótól.

gyertya gyász halál
Fotó: Pexels

Egy férfi csütörtökön támadt az iskola közelében az emberekre, két diáklányt könnyebben meg is sebesített. Az iskola vezetősége ezért döntött a lezárás mellett. A káosztól és a becsapódó ajtók hangjától a 14 éves lány szívrohamot kapott. A tanárok próbálták újraéleszteni, ám nem sikerült megmenteni az életét.

Egy anya azt nyilatkozta, hogy az ő első osztályos gyermeke is nagyon megijedt a lezárás miatt. "Az általános iskolában játékosan adták be a gyerekeknek a lezárást, talán a felsőbb tagozatnál is finomabb módszereket kellett volna alkalmazni. Az a szerencsétlen lány azt hitte, fegyveres van az iskolában és lövések dördültek, miközben csak az osztálytermek ajtaját csapták be" - vélekedett Deborah Wendling. 

A rendőrség letartóztatta a 30 éves támadót, és nyomozást indítottak "kiskorúak meggyilkolásának kísérlete" miatt - közölte az ügyészség. Nem derült ki azonnal, hogy mi motiválta, de „pszichológiailag törékeny” volt, és nem tűnt „terrorcselekménynek” – áll a közleményben.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek