Aktuális

"Nagyon várjuk haza mind" - Rejtélyes módon veszett nyoma a nyíregyházi családanyának, ezzel a kocsival tűnt el Zsuzsa

B. T.

Létrehozva: 2024.04.24.

Módosítva: 2024.04.24.

Férje, Gergely szerint Zsuzsa megtalálásának kulcsa az a kocsi lehet, amellyel eltűnt. Családja nagyon várja haza a 4 gyermekes családanyát.

Hétfő (április 22.) óta sem éjjele, sem nappala annak a nyíregyházi családnak, akik már két napja, erejüket megfeszítve keresik Szűcsné Puskás Zsuzsát. A 44 éves éves, 4 gyermekes családanyának ugyanis rejtélyes módon veszett nyoma: iratait hátrahagyva beült a kocsijába, és elhajtott. 

sziréna
Zsuzsát a rendőrség is keresi Fotó: Unsplash

Családja alig pár órán belül jelentette eltűnését a rendőrségen, azóta a család, a hatóságok és keresőcsapatok is kutatnak utána, ezekben a percekben is az erdőket és a régió bizonyos területeit fésülik át. 

Lapunk elérte Zsuzsa férjét, Gergelyt is, aki azokban a percekben is a keresőcsapatokkal járta az erdőt, hátha rábukkannak feleségére: 

- Velünk együtt nagyon sokat keresik, amit nagyon köszönök mindenkinek

 - mondta elcsukló hangon a Borsnak Gergely. Hozzátette, hogy Zsuzsa kék dzsekiben, farmerben és világos edzőcipőben tűnt el, sem iratok, sem útlevél nincs nála: 

- Bárhol lehet a megyében, a keleti országrészben legfőképpen. Eddig sajnos nem találtunk meg, de töretlenül keressük

 - fűzte hozzá. Azt is elmondta, hogy az asszony családját szerető, felelősségteljes, gyermekeinek élő családanya: 

- Nagyon várjuk haza mind

 - szögezte le az aggódó férj, aki szerint a felesége megtalálásának kulcsa az a kocsi lehetett, amivel távozott: 

- A kocsi a kulcs, azt kell elsősorban keresni. Nem hiszem, hogy egy hétszemélyes egyterű el tud tűnni, azt keressük nagyon. Bízunk benne, hogyha az megvan, megtaláljuk őt is

 - mondta Gergely.

Így kér mindenkit, aki látta Zsuzsát, vagy éppen a szürke, SCR-251-es rendszámú Seat Alhambrát, azonnal jelezze a családnak vagy a rendőrségen. Emellett arra kér minden taxist, erdőjárót, buszsofőrt, állomásfőnököt vagy sofőrt, hogy fokozottan figyeljék, hogy látják-e Zsuzsa Seatját:

- Kérlek szépen mindenkit: mindenki nézzen szét, futók, közútkezelők, taxisok, vadászok, erdő és mezőjárók, vagy bárki, hátha az utcán kuksol az autóban. Útlevél és iratok nincsenek nála, itt lehet a megyében vagy a szomszédos megyékben

 - kér mindenkit a férj. 

FRISSÍTÉS! 

A család fájó szívvel értesítette lapunkat, hogy a keresett édesanya elhunyt. Köszönik mindazok segítségét, akik a keresésben részt vettek vagy információval igyekeztek segíteni. 

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek