ufo

A hideg is kiráz: földönkívülieket ábrázoló barlangrajzokat fedeztek fel - fotók

Létrehozva: 2023.11.29.

Ez igen sok kérdést vet fel.

Nagyon nehéz manapság embernek lenni, számtalan fenyegetéssel kell ugyanis ebben az időszakban szembenézni. Épp, hogy átvészeltük a Covid időszakát, máris kirobbant az orosz-ukrán háború, ami ráadásul a szomszédban zajlik. Ez hatalmas áremelkedéseket hozott magával, most pedig Izrael és Palesztina is újra háborúban áll. Mindezeket pedig tetézi, hogy a ránk leselkedő űrlények fenyegetésével is szembe kell néznünk. Ami hosszú ideig csak összeesküvés-elméletnek tűnt, az mára bizonyossággá vált. Számos bizonyíték mutatja, hogy a földönkívüliek megérkeztek: egy szakértő szerint például már több földönkívülit is elfogott a hadsereg, nemrég egy édesanya este ufót látott, reggelre pedig furcsa jellel a testén ébredt, és pár hete valami különös dolog a Holdba csapódott. Most azonban úgy tűnik, hogy már régebb óta itt vannak, mint gondolnánk. 

idegen, idegenek, földönkívüli, földönkívüliek, UFO
Már hosszú ideje itt lehetnek 

Éppen egy afrikai barlangot vizsgáltak a kutatók, amikor hirtelen furcsa barlangrajzokra lettek figyelmesek. Egy nagyon régi, az ősidőkből származó ábrából ugyanis kitűnik egy vadászati jelenet. A jelenetet a régi vadászó-gyűjtögető életmódban festhették mintegy stratégiát, és több élőlényt láthatunk: vannak ott bivalyok, zsiráfok és gnúk, ami azonban mindenki figyelmét megragadta, azok a vadászok voltak.

Három földönkívüli alak a barlangrajzon /  Fotó: M. Grzelczyk

A három vadász ugyanis bizonyosan nem ember. Humanoid alakban vannak ábrázolva: hosszú, vékony kezeik és lábaik vannak, a fejük azonban hatalmas, mintha bikafejük lenne. A témára azonnal lecsapott a Jagelló Egyetem és a Cambridge, és most komoly kutatásokat végeznek - írja a The Sun. A fotókról azonban egyértelműen kiderül, hogy ezek bizony földönkívüli lények. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek