Tragédia

"Nagyon jó apuka volt" - munkába indult, de útközben meghalt az ötgyermekes apa

KN

Létrehozva: 2023.09.23.

Sándort az egész családja mélyen gyászolja. Értetlenül állnak a férfi hirtelen halála előtt.

Szeptember 20-án reggel a biztonsági őrként dolgozó Falhán Sándor motorral indult el a Havanna-lakótelepről, de munkahelyére már nem érkezett meg. A 62 éves férfi útközben infarktust kapott és az utcán életét vesztette.

A Csontváry Kosztka Tivadar utca 15-nél történt a tragédia Fotó: Google Maps

"Nem tudjuk feldolgozni"

Sándor családját hidegzuhanyként érte a hír, hogy szeretett apukájuk, papájuk nincs többé. A férfi lánya, Púr Katalin felidézte a Borsnak a tragédia körülményeit.

Reggel megitta a kávéját, elköszönt és motorral elindult dolgozni. Érezte, hogy rosszul van, leszállt a motorjáról és összeesett; a biztonsági kamerák felvételeiből tudom. Egy járókelő odament hozzá, megkezdte az újraélesztést. Amikor én a helyszínre értem már fehér sátorral volt körülvéve. A mentősök negyven percig próbálták újraéleszteni, de már nem tudták megmenteni. Nem tudjuk feldolgozni, hogy ott volt előttünk, de nem tudtunk segíteni rajta 

- emlékezett vissza sírva Sándor lánya, aki épp munkába indult, amikor a fia hívta, hogy a papájával baj van. "Váratlanul történt az egész, egyáltalán nem számítottunk rá. Járt orvoshoz, cukorbeteg volt, de nem volt semmi előjele."

Falhán Sándor munkába menet halt meg  Fotó: Olvasói

"Nagyon szerette a családját"

1979-ben költöztünk a Havanna-lakótelepre. Apukánk szeretett focizni, nagyon sokat dolgozott, öt gyereke és unokái is vannak. Szerette a családját. Anyukánk halála óta csak ő volt nekünk. Nagyon jó apuka volt, felnéztünk rá

  - mesélte a mélyen gyászoló nő.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek