Szerelem

"41 éves vagyok, és hozzámentem a legjobb barátom iskolás fiához – ő 16 éves"

P. E.

Létrehozva: 2023.08.11.

Legjobb barátja fiához ment feleségül egy 41 éves nő és állítja, ez legális.

Egy 41 éves nő feleségül ment legjobb barátja iskolás fiához, aki mindössze 16 éves. A Marianának hívott, 41 éves nő és 16 éves új férje, Kevin korkülönbsége 25 év. Az indonéz Sambas régensségben házasodtak össze, amely Nyugat-Kalimantan tartomány legészakibb része.

Esküvő egybekelés menyegző sablon
Fotó: Pixabay

Annak ellenére, hogy a fiú még csak 16 éves és a nő 25 évvel idősebb tőle, a frigy nem illegális. Az internetes szkepticizmus ellenére az iskolás fiú édesanyja, Lisa, aki a legjobb barátja a menyasszonynak, láthatóan áldását adta az esküvőre. Később kiderült, hogy az iskolás fiú édesanyja is négy évvel fiatalabb a menyasszonynál, ugyanis 37 éves. Segíteni akart barátjának, mert depressziós lett, amikor egy korábbi eljegyzése egy férfival befuccsolt.

Persze az internet népe arról is elkezdett pletykálni, hogy valószínűleg a pénzt is közrejátszott a frigyben, ugyanis Mariana egy élelmiszerhálózat tulajdonosa és bizony rettentő gazdag. Lisa elmondta, hogy megkérdezte fiát, aki eleinte meglepődött a kérésen, de később beleegyezett, és ragaszkodott hozzá, hogy nem kényszerítették, hanem boldogan feleségül vette az idősebb nőt. 

A fiú azt is elárulta, hogy egy boltba megy dolgozni, az ifjú ara szerint pedig bár Kevin még fiatal, a házasság máris érettebbé tette. Igen ám, de a hős szerelmeseknek még egy komoly akadályt le kell küzdeniük. Ugyanis a gyermekvédelem is bekapcsolódott az ügybe, akik szerint hiába a szülői engedély, 16 évesen akkor sem házasodhatott volna a fiú. A gyámügyesek meglátogatták a párt, és kikötötték, hogy külön ágyban kell aludniuk és testiség sem lehet közöttük a fiú 18. születésnapjáig.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek