Videó

Brutális vihar tombol Floridában, kis híján felkapta a tévést a hurrikán

Létrehozva: 2022.09.29.

A négyes kategóriájú hurrikán elérte Florida partjait, elsöpörve az útjából mindent. Erejét jól mutatja, hogy egy időjárásjelentőt is majdnem elragadott.

Jim Cantore neve alighanem azoknak is ismerősen csenghet, akik nem figyelik nap mint nap az időjárás-jelentéseket az Egyesült Államokban – mert ugye miért is tenné az, aki nem ott él? A tévés-meteorológust a szakma rocksztárjaként is emlegetik sokan, nem véletlenül: rendszeresen keveredik húzós helyzetekbe, és mindig az események sűrűjében találja magát, amit persze hű operatőrei meg is örökítenek.

Őt ismerve aligha meglepő, hogy jelenleg Floridából tudósít, ahol a térséget épp elérő Ian hurrikán tombol, melynek sebessége szerda délelőtt már 250 km/óra volt, azaz ugyan hivatalosan még a négyes kategóriába tartozik, ám annak a legfelsőbb régiójába, így nem lenne csoda, ha hamarosan már átsorolnák...

A következő, igencsak friss videón az látható, hogy Cantore ugyan küzd az elemekkel, ám a vihar egyértelműen nyerésre áll, sőt, vannak pillanatok, amikor kis híján fel is kapja a férfit.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek