Ezzel a különleges technikával készül a kondorosi kolbász

Ezzel a különleges technikával készül a kondorosi kolbász

friss
PUBLIKÁLÁS: 2022. január 23. 14:01
A farsang időszaka egyben a disznóvágások ideje is a magyar hagyományok szerint. Kondoroson ezen a hétvégén egy 180 kilós mangalica volt soron, a kolbászt pedig nem akárki készítette.

Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő, a miniszterelnök főtanácsadója is ápolja a hagyományokat és meg is osztotta a közösségi portálon követőivel az idei disznóvágás élményét, sőt a kolbászkészítést is megmutatta. A Békés megyei Kondoroson egy 180 kilós mangalica sorsáról gondoskodtak a barátaival és a kollégáival.

Ami pedig az eredményt illeti, a Ripost információi szerint a kolbász ugyancsak finom lett. A látvány mindenesetre meggyőző.

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.