Aktuális

Az utolsó hajrá: 3 csillagjegy, akiknek fantasztikus decembere lesz

Bors

2021. december 2. csütörtök 15:00

Az utánozhatatlan ünnepi hangulaton felül számukra igazán különleges időszak jön.

Forrás: Pexels

A december eleje a legtöbbeknél elhozza a karácsonyi varázslatot, ám lesz három olyan csillagjegy, amelyek szülöttei a decemberben esedékes csillagállásoknak köszönhetően ennél sokkal nagyszerűbb időszakot élhetnek majd meg.

Kos

Már a decemberi első levegővételednél érzed, hogy valami most másképp lesz. Az újdonság ott van a levegőben, és az elméd olyan friss és tiszta, mintha már napok óta azon ügyködnél, hogy megszabadulj valami megterhelőtől. A hónap számodra zökkenőmentesen zajlik majd, a szerelemben például kidolgozod a tökéletes haditervet. Ez akár azt is jelentheti, hogy egy megromlott kapcsolat jobb útra tér, de akár azt is, hogy egy tökéletesen működő szerelem olyan mérföldkőhöz ért, ami után csak szebb történetek várnak mindenkire. A pozitív változás a munkád is érinti: a felfrissülésnek hála, egyáltalán nem lesz olyan érzésed, hogy az év végére elfáradtál. Sőt! Újult erővel látsz neki minden feladatodnak.

Bika

Elképesztő bátorságot ébreszt benned ez a hónap. Decemberben képes leszel felszólalni magad mellett, ki mered mondani, amit gondolsz – és ami azt illeti, van is miről beszélned. Az energiád most valahogyan megváltozik, sokkal kifejezőbbé válsz a következő időszakban. Ez az érzés a párkapcsolatod is érinti, ráadásul pozitív irányba terelheted az eseményeket, miután sokkal bátrabban mered majd kimondani az érzéseidet. A szerelmed meghallgatod, és ez neki nagyon jól fog esni, az intimitás ezzel a tetőfokára csúcsosodik, ami pedig pont jól jön az ünnepi időszakban. Mivel ebben a hónapban kimondod, amire vágysz, érdemes a kényeztető időtöltéseket is egy a következő napokra időzíteni.

Ikrek

Ebben a hónapban azok az emberek kerülnek középpontba az életedben, akik valóban melletted állnak. Fontos döntést hozol azokkal kapcsolatban, akikről mindezidáig azt hitted, fontos lehetsz nekik, ám idővel rájöttél, hogy tévedsz. A jó hír pedig, hogy ez nem csak emberekre vonatkozik. Végre képes leszel megszabadulni minden olyan tényezőtől az életedben, amitől eddig nem tudtál, vagy nem mertél. A boldogságod és a felszabadult energiád ráadásul sok olyan embert vonz majd magadhoz, akikre a jövőben biztosan számíthatsz. Lelkesebb is leszel, mint általában, ezért legyen szó szerelemről vagy munkáról, mindig tudod majd, mit és hogyan kell tenned. Ebben a hónapban nem lesz helye a szomorúságnak és a panaszkodásnak, csak az örömnek, amit ez a hatalmas erejű pozitív energia vált ki belőled.

További cikkek

Vallomás

Városháza-gate: vallott az 1-es számú tanú

Támadás

Magyarország és Lengyelország elleni tudatos politikai támadásról ír a spanyol sajtó

Ez is érdekelhet

life.hu

Döntött a család: itt fogják végső nyugalomra helyezni Csollány Szilvesztert

ripost.hu

Szívbemarkoló: ezek voltak a covidos, haldokló apa utolsó szavai, aki a 3 éves Noelt hagyta hátra

origo.hu

Szigorítják a KRESZ-t, ezentúl az erőszakos vezetést is büntetik

vg.hu

Megvan, hová temetik Csollány Szilvesztert

kemma.hu

Elhunyt a nagybetűs tatai háziorvos, Dr. Sopov Krszto

origo.hu

Kiütötte az európai állam netét a Minecraft-verseny

origo.hu

Ezért lehet az energiatárolás 2022 egyik legnagyobb üzlete

nemzetisport.hu

Arsenal: az angol válogatott védő az Aston Villában folytatja

metropol.hu

Szirénázó autók lepték el a Rákoshegyet, szörnyű tragédia történt

origo.hu

Kevésbé halálos iramban - Toyota GR Supra 2.0T teszt