Aktuális

Borzalmas, mi történt a 19 éves édesanyával és testvérével egy buliban

Bors

2021. december 5. vasárnap 08:30

A fiatalabb testvér azt állítja, hogy megtámadták őket, miután hazaértek egy buliból. A nő arcát brutálisan összeverték, még a szemgödre és az arccsontja is eltört.

A 19 éves, brit Blaze Jessop nővérével együtt italozott Hull óvárosában. A fiatalokhoz a bárban váratlanul egy másik nő lépett oda, és egy csapat férfira mutatott, majd azt mondta: vigyázzatok velük, furcsa érzésem van. Ám ekkor még nem sejtettek semmi rosszat.

Nem sokkal később Blaze hányni kezdett, ami miatt a kidobók elhajtották őket a bárból. Így fogtak egy taxit, és visszamentek az idősebb testvér házába. Ám egy férfi végig követte őket, egészen az otthonukig...

Mikor már azt gondolták, nem eshet bajuk a házuk biztonságában, felhívták az édesanyjukat. 

– Hazaértek, és azt mondták, hogy szeretnek engem. A szokásos hangulatban voltak egy éjszakai szórakozás után, de a következő dolog, amire emlékszem, hogy a telefon egyszerűen elsötétült és kikapcsolt. Megrémültem. Később próbáltam elérni őket, de a telefonjuk lemerült – árulta el az aggódó anyuka, aki csak később szerzett tudomást a történtekről. 

A férfi bekéredzkedett az otthonukba, miközben ők az anyjukat hívták hajnalai fél három magasságában. Megtámadta a két nőt, akiknek csak nehezen sikerült kilökniük a bejárati ajtón és bezárkózniuk. A hangzavarra azonban a szomszédok is felfigyeltek, akik eközben értesítették a mentőket és a rendőröket. 

A férfi megütött és megvert. Most már van egy törött szemgödröm, törött arccsontom, összetört orrom, összetört hüvelykujjam és két lila szemem – árulta el Blaze, akinek nővére agyrázkódást kapott, és miután beverte a fejét, eszméletét vesztette.

Mivel nem tudták azonosítani a támadójukat, ezért másnap visszamentek a bárba. Átnézték a biztonsági kamerák felvételeit és egyértelművé vált az elkövető kiléte. A férfi ugyanis több lányt is szemmel tartott és mutogatott rájuk az este folyamán – írja a Mirror, ahol fotók is láthatók az összevert nőkről.
 

További cikkek

Baleset

Hiába rohantak a mentők: Szörnyethalt egy 22 éves nő

Gyász

Felesége jelentette be a szomorú hírt: Elhunyt a legendás rockénekes

Ez is érdekelhet

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 21.: Meglepő fordulatokat jeleznek a bolygók pénteken

ripost.hu

Ez a négy csillagjegy sokszor csalódott már a szerelemben

life.hu

Kiadták a figyelmeztetést: ebben a megyében rövid idő alatt 5 centinél is több hó hullhat

vg.hu

Az omikron ellen is működhet az új francia oltás

szon.hu

Cicaharc az Exatlonban - Megérkezett Dominikára Pap Dorci legnagyobb riválisa

origo.hu

Ritka elefántikrekre bukkantak Kenyában

vg.hu

Nem csak meggyőződésből oltásellenes Djokovic

vg.hu

Hatalmas pofont kapott a Netflix

she.life.hu

Olyan nyelvleckét kaptam egy német pasitól, hogy míg élek, nem felejtem el

origo.hu

Meghalt Hardy Krüger, A híd túl messze van és a Barry Lyndon sztárja