Aktuális

Összetört a család: egy 8 gyerekes édesapa küzd az életéért a koronavírus miatt

Bors

Létrehozva: 2021.11.28.

Mesterséges kómába kellett helyezni a 8 gyermekes édesapát.

Az életéért küzd egy 8 gyermekes édesapa, aki elkapta a koronavírust. A 41 éves James Graysonnak nem volt semmilyen alapbetegsége, fitt életet élt, egy napot sem hiányzott a munkájából betegség miatt.

Most mégis mesterséges kómába helyezték és lélegeztetőgépre kapcsolták az apát.

Grayson az otthonában lett rosszul, összeesett, kórházba szállították, ahol megállapították, hogy koronavírusos. Az állapota olyan gyorsan romlott, hogy az orvosok jobbnak látták gépre kapcsolni.

"James sosem volt beteg, soha nem volt semmi baja. Szívszorító őt így látni. Az orvosok szerint nem javul az állapota, csak 50 százalék esélyt adnak neki a túlélésre. Teljesen összetörtem" - mesélte Becky, a felesége.

Az asszony azt is elmesélte, hogy James a második oltására várt, amikor elkapta a vírust. Azóta pedig már több szövődmény is fellépett nála: összeomlott a tüdeje, szepszist kapott, vérrögök képződtek nála és tüdőgyulladást is kapott.

A férfit átszállították egy londoni klinikára, ahol egy speciális gépre került, amely átveszi a szív és a tüdő munkáját. A vérét átcirkuláltatják egy mesterséges tüdőn, amely oxigénnel tölti fel, így juttatják vissza a szervezetébe.

"Amikor sikerült aludnom, mindig azt álmodom, hogy Jim itthon van és jól van. De aztán felébredek, és sokkol a valóság. Minden gyerek le van sújtva, nagyon hiányzik nekik az édesapjuk. A nagyobb gyerekek meg tudták látogatni, de csak egy személy mehet be hozzá."

A család a GoFundMe oldalon indított adománygyűjtésbe, hogy fedezni tudják a kórházi költségeket, valamint felkészülhessenek arra, hogy ha hazatér a családfő, speciális eszközökre lesz szüksége a teljes felépüléséig.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek