Aktuális

Ezért akarják a sztárok hatalmas gyémánttal bizonyítani szerelmüket a külvilág felé (x)

Bors

2021. november 30. kedd 18:05

A szomorú igazság az, hogy nem attól függ az eljegyzési gyűrű értéke, hogy milyen nagy és mennyire tartós a szerelem. Sokszor egyszerű gazdasági oka van a dolognak.

Forrás: gyemantgyuru.hu

Minden menyasszony örömmel mutatja meg a világnak, hogy milyen eljegyzési gyűrű került az ujjára, de egyes világsztárok bizony túlzásba esnek az ékszer értékét illetően.

Persze, ha figyelembe veszünk néhány tényezőt, máris láthatjuk, hogy nem mindig a szerelem fokmérője a karátszám!

Az eljegyzési gyűrű befektetés…

Egy világhírű színésznő vagy énekesnő nem engedheti meg magának, hogy egyszerű holmikat viseljen. A dizájner ruhák, táskák és cipők mellé látványos ékszerek dukálnak.

Van, amelyiket kölcsönkapják az ékszerházaktól, de gyakran ajándékként kerülnek hozzájuk. Vagy épp eljegyzési gyűrű formájában.

A hírességek mellett megjelenő férfi számára ugyanis gyakran igencsak kifizetődő az együtt töltött időszak. Hogy miért? Mert a közös fotók, vörös szőnyeges megjelenések igencsak megemelik az úriember „értékét” is, főleg, ha a népszerűségéből él.

Ha pedig eljön az ideje az eljegyzésnek, és nem fukarkodik a dollárokkal, minden nő miatta fogja irigyelni a kedvesét. Mondhatni, a híres nők vőlegényei ezzel a saját jövőjükbe fektetnek be. (Kivéve akkor, ha eleve milliárdosok.)

Vagy fájdalomdíj?

De a másik fél sem jár rosszul, hiszen az eljegyzési gyűrűt jó részüknek eszében sincs visszaadni a szakítás után. Mariah Carey ujjára például 10 hónap együttjárás után, 2016 elején húzott egy 10 millió dolláros ékszert akkori párja, James Packer milliárdos üzletember.

A 35 karátos gyémánt sem volt azonban elég ahhoz, hogy legalább ugyanazon év karácsonyáig kihúzzák együtt. A szakítás után két évvel az énekesnő eladta a gyűrűt, mindössze 2,1 dollárért. Nem is olyan rossz fájdalomdíj az együtt töltött 18 hónapért.

Jennifer Lopez egészen más megfontolásból nem adta vissza Alex Rodrigueznek a tőle kapott 20 karátos, 4,5 millió dollárt érő eljegyzési gyűrűjét.

A világsztárhoz közel álló források szerint a híresség azért tartotta meg a drága ékszert, mert a 4 közös év alatt ő is legalább ennyit költött órákra és egyéb ajándékokra Alex számára.

Érdekes módon, a Marc Anthony-tól 2004-ben kapott, 4 millió dollárt érő eljegyzési gyűrű ékszert sem adta vissza, inkább eladta. (A Marc-kal való eljegyzés előtt szakított Ben Affleck-kel, az ő 1,2 milliót érő ékszerét viszont visszaküldte a színésznek.)

A „tartós” szerelem kevesebbel is beéri

Bár Ryan Reynolds egy igazán különleges, 2 millió dolláros rózsaszín gyémánttal ékesített drága ékszert húzott Blake Lively ujjára 10 évvel ezelőtt, azért sok világsztár inkább az eszmei értéket részesíti előnyben.

Ha Orlando Bloom és Katy Perry kapcsolatára gondolunk, az igazi tündérmese jut eszünkbe.

A színész mégsem esett túlzásba az eljegyzési gyűrűvel kapcsolatban. Az egyedi, rózsaszín és fehér gyémántokból álló, virágot formázó ékszer ugyanis - amit párja ujjára húzott -, potom 37.000 dollárból kijött. Emma Stone is boldogan viseli mindössze 35.000 dollárt érő eljegyzési gyűrűjét, melyet egy gyémántokkal körülvett természetes gyöngyszem díszít.

További cikkek

Vallomás

Városháza-gate: vallott az 1-es számú tanú

Támadás

Magyarország és Lengyelország elleni tudatos politikai támadásról ír a spanyol sajtó

Ez is érdekelhet

magyarnemzet.hu

Gyárfás Tamás csattanós választ adott a vádmódosításra

likebalaton.hu

Húsz lóerőig jogsi nélkül is vezethetsz már hajót a Balatonon

life.hu

Súlyos dolgokkal vádolják a népszerű énekest: bedrogozott és megerőszakolt egy fiatal lányt

mandiner.hu

Városháza-ügy: vallott az 1-es számú tanú

szon.hu

Alig tudja rejteni... Megnőttek Nemazalány keblei?

origo.hu

Újabb kutatás és ajánlás erősíti meg a gyermekvállalás előtti oltás fontosságát

nemzetisport.hu

Videó: a svéd kézisek odébb tették a rossz helyen parkoló autót Budapesten

origo.hu

Ezért lehet az energiatárolás 2022 egyik legnagyobb üzlete

metropol.hu

Szakad a hó Magyarországon, hatalmas pelyhekben havazik – Videó!

life.hu

Így reagált Szilágyi Liliána menedzsere Gerda döbbenetes vádjaira

nemzetisport.hu

Arsenal: az angol válogatott védő az Aston Villában folytatja

origo.hu

Közel egy éve gyászolja feleségét Koltai Lajos