Aktuális

Lebukott az Év Tanára, miután csókolózott egyik nyolcadikos diákjával

Bors

Létrehozva: 2020.11.16.

Matthew Nessert korábban az Év Tanárának választották New Orleansben, ám most örülhet annak, hogy nem került börtönbe.

A 37 éves férfiről ugyanis kiderült, hogy egyik, nyolcadik osztályos diákjával csókolózott.

A NOLA.com szerint Nesser beismerte bűnösségét, és akár hét éves börtönbüntetést is kaphatott volna az illetéktelen viselkedéséért és azért, hogy foglalkozása közben veszélyeztetett egy fiatalkorút. Végül azonban egy alku keretében megúszta a letöltendő börtönt és három évre próbára bocsátották. Ezen kívül a tanári engedélyét bevonják és tanácsadásra kell járnia, ám miután lejár a büntetése, a nyilvántartásban már nem fog szerepelni a vétsége.

Nessert egyébként 14 éves áldozata buktatta le, aki édesanyjának mesélte el, hogy a férfi több alkalommal is szájon csókolta, egyszer akkor, amikor csak kettesben voltak a tanteremben. A tanár állítólag szerelmet is vallott a kislánynak és többször is megmasszírozta a hátát, valamint azt ígérte neki, hogy ha idősebb lesz, „hivatalosan” is egy pár lehetnek, ám addig titokban kell tartani kapcsolatukat. Nesser a lánynak a születésnapjára és Valentin-napra is ajándékokat vásárolt.

A férfit az eset után rövid ideig előzetes letartóztatásba helyezték, ám a tárgyalásáig végül szabadlábon védekezhetett. Végig ártatlannak is vallotta magát, ám mizután kiderült, hogy az ügye 2022-ig biztosan nem kerül a bíróság elé, inkább bűnösnek vallotta magát és vádalkut kötött az ügyészséggel.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek