Aktuális

A kommentelők szerint Dér Heni megérdemelte a vetélést – megdöbbentette az énekesnőt az emberek gyűlölete

Bors

2020. október 21. szerda 15:00

Nem csitulnak az indulatok a Nyerő Páros fináléja után sem, Czutor Zoli például állítása szerint hiába hívta azóta telefonon Dér Henit, az énekesnő nem válaszolt a hívására.

Forrás: RTL

Minden idők legdrámaibb szériája volt az idei Nyerő Páros és bár a műsornak már vége, a párok valószínűleg még mindig a történtek hatása alatt állnak. A legnagyobb ellentét talán Czutor Zoliék és Dér Heniék között alakult ki, és ők okozták egymásnak a legnagyobb sebet is a játék hevében, Czutor például egy gennyesen fröcskölő fekélyes sebnek nevezte az énekesnőt.

Visszanézve nekem szinte semmit nem változott a véleményem az emberekről, inkább csak megerősödött

– mondta az RTL Fókusz című műsorában Czutor, vagyis úgy tűnik, még mindig forrnak az indulatok a két páros között.

– Nincs azóta élő kapcsolat, én próbáltam összehozni egy csoportot, ahonnan ezek az alakok gyorsan kiléptek, általában hozzászólás nélkül.

Heni annyit mondott, hogy mindenki tudja a telefonszámát és szívesen beszélget bárkivel. Én azonnal éltem is az alkalommal és felhívtam, de nem vette fel és azóta sem hívott vissza

– folytatta a zenész, akinek állításaira Heni is reagált.

Én nem fogom felvenni most ezt a kesztyűt, és nem fogok elkezdeni magyarázkodni egy játékkal kapcsolatban, mi nem haragszunk senkire, és nagyon sajnálom, ha bárki megsértődik, mert az gyerekes viselkesés. Mi nem emberi mivoltukban sértettünk meg másokat, hanem játszottunk – mondta.

A két páros konfliktusa nemcsak a játékosok, de a nézők között is komoly indulatokat váltott ki. Dér Heni és párja Gergő taktikus játéka sokaknál kiverte a biztosítékot és még a sokat látott jegyespárt is megdöbbentette az a rengeteg gyűlölködő üzenet, amit kaptak.

Nem gazdasági válságcsomagról szavaztunk a műsorban, és pontosan ezért furcsa az, hogy egyébként miért kívánják azt, hogy dögöljek meg, vagy hogy az elment kisbabámat megérdemeltük, és ne is legyen soha többé gyerekünk.

Olyan emberi méltósági szintet súroltak, amit szerintem senki nem tűr el. Teljesen természetes, hogy közszereplő vagyok, de azért azt nagyon sokan elfelejtik, hogy ember is – folytatta Heni, aki szerint az emberek nem kritikákat fogalmaztak meg, hanem gyűlölködő üzeneteket küldtek, melyek előtt értetlenül állnak, hiszen szerintük ez csak egy játék volt. Ebben pedig vőlegénye, Gergő is osztja a véleményét.

– Azért mert szimpatikus volt más pár, aki nem a szövetségesünk volt, ezért nem érzem, hogy kétszínűek lennénk. Egyébként nem bántunk meg semmit, ugyanúgy csinálnánk végig a játékot, ahogy csináltuk, mert abszolút élveztük.

Czutor Zoliékat utólag megnézve a műsort az is megdöbbente, hogy sokszor talán félreértették őket, ahogy az is meglepte őket, hogy játékostársaik nem egyszer kimondottan gonoszan viselkedtek másokkal.

További cikkek

Tragédia

Sikítás törte meg a csendet: szomszédai küzdöttek az 1 éves kisfiú életéért

Karambol

Súlyos baleset történt, azonnal indultak a rendőrök és a tűzoltók a XVIII. kerületbe

Ez is érdekelhet

life.hu

Életveszélyes állapotban szállították kórházba a magyar rappert: végre hír érkezett az állapotáról

metropol.hu

Hatalmas bejelentést tett Kulcsár Edina, felrobbantja a netet

origo.hu

Légifotók régen, amikor még nem drónokkal fotóztak - galéria

magyarnemzet.hu

Vitorlás-mutyi: Pikó Andrásék felbontották a szerződést a vitorlás egyesülettel

beol.hu

Újra este fél hétkor indul majd busz Gyuláról Csabára

origo.hu

Világít a koronavírus a szájmaszkba tehető betéten

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: vége a nagy spanyol sorozatnak, Norvégia néggyel nyert

origo.hu

Látványos légifelvételek a lovagkirály kedvenc várának felújításáról - galéria

nemzetisport.hu

MU: Lingard ismét kölcsönbe kerülhet, de most nem a West Ham csapna le rá

life.hu

Borzalmas tragédia: Holtan találtak rá egy nőre a bevásárlóközpontban

nemzetisport.hu

Videó: a volt angol bíró szerint a Liverpool 2. és 3. góljai is játékvezetői hiba