Aktuális

Dráma: Videóra vette koronavírustól haldokló cellatársát egy rab – videó

Bors

Létrehozva: 2020.04.07.

Egy nem megnevezett amerikai szövetségi börtön lakója a cellájából készített egy videót, mely szerint az új típusú koronavírus okozta COVID-19 betegség pusztít a rácsok mögött. A magát egy pillanatra sem azonosító férfi egy eldobható telefonon készítette a videót, mindössze néhány méterre cellatársától, aki állítása szerint a betegségtől haldoklik. A felvételt azóta többen megosztották a közösségi oldalakon.

A videót ide kattintva láthatják.

A rab azt mondja, börtönében rabok tucatja fertőzött és sokan már bele is haltak a fertőzésbe, és a holttesteket már a börtön udvarán egy sátorban tárolják. Bár ő maga még nem fertőzött és maszkot is visel, beteg cellatársa nincs túl jó állapotban, köhög, lázas és felkelni sem bír ágyából. A rabtársa még szenvedés közben is azt mondja neki, hogy ne szóljon az őröknek, mert úgysem tesznek semmit.

A felvétel készítő elítélt azt mondja, egy év múlva szabadulna, ám még azt a kockázatot is vállalja, hogy a büntetését a nyilvánosságra hozott videó meghosszabbítják, mert szerinte jelenleg tarthatatlan állapotok uralkodnak a rácsok mögött. A TMZ szerint a férfi nagy valószínűséggel egy New York állambeli szövetségi börtönben ül, mivel utalásokat tett Andrew Cuomo kormányzóra.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek