Aktuális

Itt az új divat – adjon facsemetét nászajándékba!

BoBe

2019. szeptember 5. csütörtök 14:00

Esküvőre hivatalos, de gondban van, mit ajándékozzon az ifjú párnak? A pénz személytelen, a szükséges háztartási eszközöket úgyis beszerzik, sokan ezért szeretnének valami igazán egyedi, ötletes meglepetéssel készülni.

A fa az életerő és az öröklét szimbóluma, tökéletes választás egy esküvőre. Ráadásul a fa gyökerei megkapaszkodnak a földben, ezzel is jelképezve, hogy a házaspár élete is „gyökeret ver” házasságuk első pillanatától.

– Sokan szeretik így meglepni a házasulandókat, főleg díszfát szoktak választani, mely vagy virágjával, levélformájával, levélszínével, termésével vagy megjelenésével díszít. A cserepes bármikor telepíthető. Fiatal fa­csemetéket szakmai segítséggel sokszor a párokkal együtt választjuk ki, ők pedig a kertjükben a szaktanácsok alapján ültetik el – mondja a Borsnak a Borhy Kertészet csapata.

A díszfák népszerűsége nem véletlen, hiszen nem csak árnyékot adnak a meleg időjárásban, de hangulatuk is nélkülözhetetlen a kertből. A kert adottságaihoz választott díszfák évtizedekig díszítenek a friss házasok lakóhelyén.

További cikkek

Kamatstop

A kamatstopnak köszönhetően 30 milliárd forint marad a magyar családoknál

KRESZ

Mozgáskorlátozottak helyén, tilosban parkolt Karácsony Gergely szolgálati autója - videó

Ez is érdekelhet