Aktuális

Rendőrség: bűnös az omegásokat megütő taxis

Brunner Mónika

Létrehozva: 2015.07.29.

Új fejlemény jutott a Bors tudomására az Omega két tagja és a fuvarozásukat megtagadó taxisofőr tavaly júliusi konfliktusáról, amelynek nyomán Benkő László és Debreczeni Ferenc a kórházban kötöttek ki.

Az incidensben Debreczeninek a foga tört ki, Benkőnek a jobb keze sérült meg.

– A XI. kerületi rendőrkapitányság lezárta a nyomozást, és súlyos testi sértés kísérletének gyanújával vádemelést javasol az ügyészségnek H. Zoltán taxisofőr ellen – tájékoztatta a Borsot Debreczeni ügyvédje.

– Az iratokból kitűnik, hogy bár a sofőr korábban azt nyilatkozta, hogy az Omega tagjai támadtak rá, valamilyen ok miatt nem vállalta a rendőrségen a szembesítést. Az ügyészség hatvan napon belül dönthet a vádemelésről – mondta a Borsnak dr. Futó Barnabás.

Debreczeniben nem múltak el a rossz emlékek.

– Az eset után bármikor megláttam egy sárga autót, rosszul lettem. Most már köszönöm szépen, jól vagyok. A feleségem szokott mostanában taxit hívni – mondta az Omega dobosa.

Megszólalt Benkő is.

– Én azóta is taxizom, de rossz érzésekkel. Természetesen annak a cégnek a képviselőivel egyáltalán nem vagyok hajlandó szóba állni – mondta Benkő.

Ez mondta a taxis

Anno a Class FM reggeli műsorába telefonált be a taxis, H. Zoltán, hogy elmondja saját verzióját:

– Azt kifogásolták, hogy sokat kellett várniuk. Teljesen részegek voltak. Én beszóltam a központnak, hogy nem veszem fel az utasokat, mert nincsenek olyan állapotban. Benkő erre átjött a vezetőoldali oldalra, és megpróbálta kinyitni az ajtót. Nem sikerült neki a központi zár miatt, így a letekert ablakon át megütött. Fonákkal arcon vágott. Kiszálltam, mire mindketten rám támadtak. Ezután védekeztem. Nem háromszor, csak kétszer ütöttem meg Benkőt – állította a taxis.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek