Aktuális

Tehenek közé dobták fiukat a kegyetlen szülők

Bors

2012. november 23. péntek 20:00

Borzasztó állapotban tálaltak rá egy 13 éves orosz kisfiúra. A gyereket szülei arra kényszerítették, hogy a tehénistállóban éljen, az állatok között. Mikor a szomszédok rábukkantak, a gyerek életveszélyes állapotban volt.

A szomszédok találták meg a 13 éves Vasily Makeyev-et, akit szülei születése óta a tehénistállóba bezárva tartottak – adta hírül a Daily Mail. A szomszédoknak az tűnt fel, hogy gyakran vinnyogást és sírást hallottak az akolból, ezért döntöttek úgy, hogy megnézik mi van bent. A látvány sokkolta őket.

Elmondásuk szerint a kisfiú összegörnyedve, remegve, meztelenül szipogott az istálló padlóján. Beszélni is alig bírt és félelmetesen sovány volt. Azonnal riasztották a rendőrséget. Az orvosi vizsgálat után kiderült, a gyerek kis híján megvakult a rossz fényviszonyok miatt, a hideg és a táplálék hiány következtében pedig szervezete is annyira legyengült, hogy már nem bírt volna sokáig életben maradni.

A nyomozás felderítette, hogy a szülők azért zárták el a gyereket, mert enyhén szellemi fogyatékos volt. Mivel otthonba nem akarták adni, mert akkor elvesztették volna az utána járó családi pótlékot, inkább a tehenek közé zárták. Naponta egyszer ételt dobtak be az istállóba, azonban semmilyen más formában nem „gondoskodtak” róla. A kisfiú a tehenekkel összebújva vészelte át a fagyos oroszországi teleket.

A családban meg három, egészséges gyerek van, akik együtt éltek a szülőkkel. Jelenleg a gyámhatóság vette magához a gyerekeket, a szülőket pedig gyilkossági kísérlet vádjával letartóztatták.

További cikkek

Diagnózis

„Soha nem fog meggyógyulni” – Sokkoló diagnózist közöltek a 3 hetes kisfiú anyukájával

kávé

Kapszulás kávékat vizsgáltak, szörnyű dolog derült ki róluk

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

„Feri, Szaszi és Peti előre megállapodnak az ülések előtt” – cikket közölt a 444.hu az ellenzék belső viszonyairól

ripost.hu

Nádai Anikó babát vár – Weisz Fanni hiába próbálkozott, ezt mondta 4 éve

life.hu

Hivatalos adatok: ennyien fertőződtek és haltak meg az elmúlt 24 órában

vg.hu

Autóbalesete volt Arnold Schwarzeneggernek

teol.hu

Mit tegyünk, hogy ne fagyjon be kedvenceink ivóvize?

vg.hu

Új roncsprogrammal szabadulnak az autómatuzsálemektől

ripost.hu

Exkluzív interjú adott Csuti: „A lelkem összetört”

vg.hu

Az ózonterápia is sikeres lehet a koronavírus kezelésében

origo.hu

Metró alá löktek egy nőt, azonnal szörnyethalt

origo.hu

Diplomát hamisított magának Bangóné?