Fagyban szüretelték a jégbornak valót

PUBLIKÁLÁS: 2009. január 10. 11:00
Szőlőszüret a mínusz 10 fokos januári hidegben? Első hallásra talán furcsán hangzik, pedig a vacogtató munkának mézédes lesz a gyümölcse: aranyárban árult különlegesség, jégbor készül a csontkeményre fagyott fürtökből. A jégbor nagy ritkaság, ha a hőmérséklet nem süllyed tartósan mínusz 8 fok alá, akkor csak a madarak eleségévé válnak a tőkén hagyott szemek.















Fóris Gábor
Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.