Erős paprika vadítja a magyar forralt bort

PUBLIKÁLÁS: 2008. december 12. 09:30
Átmelegíti a testet, felvidítja a lelket, és még a megfázást is messzire űzi - a forralt bor igazi csodaelixír. A téli ital elkészítése tájegységenként különböző: míg a nyíregyházi árusok az erős paprikára esküsznek, addig Budapesten alma selymesíti az ízét, Kőszegen pedig néhány szem mazsolától várják a különleges zamatot.
Kecskeméti recept:








Nyíregyházirecept:



Budapestirecept:





Kőszegirecept:






Bors
Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.