bizarr

Összetört a fájdalomtól a 83 éves nagymama: ezt tette vele 37 éves szeretője

Létrehozva: 2024.05.24.

Sokan figyelmeztették erre.

A 83 éves nagymama, Iris Jones és a 37 éves Mohamed Ibrahim szerelmét már évek óta nyomon követjük. Az unalmas nyugdíjas napjait egy számítógéppel akarta feldoni, és ezért vásárolt is magának egyet. Kitárult előtte a világ sok barátra tett szert távoli országokból, de ami számára a legfontosabb, hogy megismerte a 35 éves marokkói férfit, Mohamedet. Kapcsolatuk cseteléssel kezdődött, majd hamar világossá vált mindkettejük számára, hogy nagyon egy húron pendülnek. Érzelmeik hamar túllépték a barátság határait, így eljött az ideje egy személyes találkozónak. Az idős asszony Egyiptomba utazott, ahol minden fantasztikusan sikerült, úgy határoztak tehát, hogy összeházasodnak - írtuk négy éve. Meg is történt a házasság, sajnos azonban nem lett vidám vége. 

Az egész világot megdöbbentette a pár

Irisnek már akkor is sokan mondták, hogy jobb, ha vigyáz, mert féle, hogy a fiatal férfi csak ki akarja őt használni. A nagymamát azonban annyira felvillanyozta, hogy ilyes meséseket szexelhet, illetve hogy egy fiatal és jóképű férfi nyüzsög körülötte, hogy nem hallhatott a figyelmeztető szavakra. Csakhamar azonban arra lett figyelmes, hogy Mohamed minden tartozását kifizette, sok-sok pénzt ad neki megélhetésre, amikor pedig azt akarta kikényszeríteni, hogy változtassa meg az örökségét és írja rá a házat, rájött az igazságra.

Eddig is érezte, hogy megpróbál éket verni közé és a családja közé, Iris családja azonban nagyon összetartó és türelmes, ebből kifolyólag a nagymama időben kapcsolt, hogy ebből jobb minél előbb kiszállni - írja a Mirror. Iris tehát kidobta kedvesét, Mohamed pedig azóta arról panaszkodik, hogy élő szexbabaként használta őt az asszony. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek