Ezo

Júliusi pénzhoroszkóp: szerencséd lesz ebben a hónapban?

Létrehozva: 2023.07.16.

Nem mindenki lesz a nyár közepén szerencsés a pénzügyekben, lesz, akinek elő kell vennie a dugipénzét, de lesznek olyanok is, akik bővelkedhetnek.

Te vajon a szerencsésebbek közé fogsz tartozni júliusban?

költekezés, költekező, pénz, gazdag, Shutterstock 1798808335
Fotó: Roman Samborskyi / Shutterstock

Kos

Bár a hónap eleje elég döcögősen indul, de ne csüggedj, mert a dolgok jóra fordulnak anyagi téren. Bár a munkában várható egy kis túlóra, de megéri, mert summásan meg leszel fizetve. Így a hónap végét egészen jól zárhatod, az augusztusi nyaraláskor pedig lesz mit a tejbe aprítanod!

Bika

A hónap eleje jól alakul számodra, de ne kezdd el szórni a pénzt, mert nem lesz jó vége! Nem várt többletkiadásokkal szembesülhetsz. Kivételesen csak a szükséges dolgokra költs, nem fogod megbánni ezt a kis takarékoskodást. Ki fogsz jönni ebből a pénzügyi hullámvölgyből. Ne most bontsd fel a befektetéseidet!

Ikrek

Nagy szerencse ér júliusban. Munkahelyeden előléptethetnek, ami bizony plusz jövedelemmel jár majd. Ha pedig vállalkozó vagy, ne aggódj, a nagyobb árbevétel már most borítékolva van. A Jupiter szerencsét hoz neked, kifejezetten jól zárod majd ezt a hónapot. 

Rák

Ne aggódj, semmi okod rá, hiszen a júliusi pénzügyeid jól alakulnak. Bár érdemes a kiadásaidat figyelned, talán jobban is, mint szoktad, de marad tartalékod a tervezett nyaralásra is bőven. Csak a felesleges pénzszórással vigyázz!

Oroszlán

Te vagy a hónap egyik nagy szerencsése. Pénz üti a markod! Örökölhetsz, de az is lehet, hogy egy múltbéli befektetésed váratlanul nagyobb nyereséget hoz. Bölcsen fektesd is be egy részét, hozd ki a legjobbat a lehetőségeidből. Nagy változást jelenthet ez neked, végre szintet léphetsz! És a következő időszakban  nem kell garasoskodnd!

Szűz

Ingadozást észlelhetsz a pénzügyeidben, ezért a szokásos módon légy precíz, és következetes. Miután elég profi vagy ebben, így ne légy nyugtalan, hamarabb fognak a pénzügyi gondjaid megoldódni, mint azt gondolnád. Fontos, hogy se a párod, se a környezeted ne készítsd ki a félelmeiddel, és az aggódással!

Mérleg

Az égiek támogatását élvezheted ebben a hónapban. Ha munkahely váltásban vagy, akkor minden neked kedvez. De mielőtt váltanál minden apró részletet kérdezz meg, tisztázz! Fantasztikus lehetőség ez, de nem szabad a dolgokat elnagyolni. A szerződés egyes pontjait jól nézd át! Javulni fog az anyagi helyzeted.

Skorpió

Bár nem éppen rosszak a körülményeid, de nem várt költségek léphetnek fel az életedben. Egészségeddel kapcsolatos gondok is hozhatnak ilyet. Szerencsére nem nagy a baj, de azért nem szabad elbagatellizálni.  De azon se csodálkozz el, ha valamilyen műszaki eszközt kell most kicserélni. Augusztusra már jobb hírekre számíthatsz.

Nyilas

Vállalkozásod növekedhet, ingatlanbefektetésed sikeres lehet ebben a hónapban. Kemény munkád gyümölcse is beérik. Szuper kommunikációd visz előre, gyors észjárásod mindezt támogatja. Viszont ne most akarj minden nyereséget elkölteni, hagyj belőle az év második felére is. Gondolkodj előre, dönts bölcsen, legyen a nehezebb hónapokra is bőven.

Bak

Veszteségek érhetnek a hónap elején. Feszültségek lehetnek benned, ne kapkodj. Nyugodj le! Egyik barátod, ismerősöd segíthet most neked. Ha váltani szeretnél a munkahelyeden, jó híreket kapsz, és július végére minden meg is oldódik. De ne engedd, hogy semmivé legyenek a gondolataid, terveid. Hiszen kitartó vagy, szorgalmas és kellőképpen sikerorientált is. 

Vízöntő

Bár úgy érzed, akadályok vannak előtted, nem hiszel eléggé saját magadban, de ne csüggedj! Júliusban egyre több ajtó nyílik meg előtted, és az anyagi helyzeted hamarosan rendeződni fog. Hirtelen érkező megoldás adódik, lehet kapsz egy kis plusz pénzt, mielőtt előléptetnek. De az is lehet, a karriered máshol folytatódik. Ne félj semmitől. Végig támogatnak ebben az égiek.

Halak

Bevételeid arányosak lesznek kiadásaiddal. Átlagos hónapra számíthatsz. Nincs itt az ideje a változtatásnak, tedd, amit eddig tettél, a fellendülés pedig megérkezik. De most nem kell még döntened semmiben. Ha egy kis pénz állna a házhoz, az csakis szerencse kérdése.

(via)

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180653_auto_resized.jpg
origo.hu

Szívszorító titkok és keserűségek Haumann Péter életében és halálában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27644_resized.jpg?avcount=1714614011
origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180398_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Hét csillagjegy, akire nagy változások várnak májusban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174580_auto_resized.jpg
vg.hu

Óriási bejelentés van készülőben: új autógyár épülhet Magyarországon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180049_auto_resized.jpg
life.hu

Láttad már Nicole Kidman húgát? Így nézne ki a színésznő, ha nem plasztikáztatott volna: fotók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180773_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Gulácsi előtt most ezért fejet hajthat a Bundesliga összes kapusa + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27655_resized.jpg?avcount=1714614011
origo.hu

Elképesztően szexi pózban mutogatja testét Gelencsér Tímea - kép

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17177338_auto_resized.jpg
travelo.hu

Magyar fotós készített bravúros képeket az Etna füstölgő krátere felett

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17177683_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Összejöttek a hátam mögött” – kitálalt a megcsalt vőlegény Marics Peti és Binhky románcáról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714614011
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180253_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Lesújtó hírt kaptunk: elhunyt a válogatott labdarúgó

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/LmhFd-wIV2eUwMRoUMPBLT6LfIFkOoZtO69RjLq7QL8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ZhNjAyNWM3ZTc1MzRiNDNhMTdmODYyNGVmODMwYjZh.jpg
Horoszkóp

Hét csillagjegy, akire nagy változások várnak májusban