Horoszkóp

Ez a csillagjegy ma lenyűgözi a párját, kapcsolata szárnyakat kap

B.P.

Létrehozva: 2023.06.22.

A Kos fogja vissza magát, a Vízöntőre extra erőfeszítés vár.

Kos
A legfontosabb szabály mára: fogd vissza magad! Az Oroszlán Hold ugyanis kihat az amúgy sem visszafogott természetedre, így a szokásosnál is lobbanékonyabb lehetsz ma. Tudatossággal rendkívül sokat tehetsz azért, hogy ne kelljen egy-egy kirohanásodért később sűrűn bocsánatot kérned. Figyelj a légzésedre, számolj el magadban tízig... a fő, hogy megőrizd a higgadtságodat – minden körülmények között.

 

Bika
Meglepő ajánlat várhat ma rád. Ám ami elsőre jónak hangzik, nem biztos, hogy valóban az! Gondold végig alaposan a dolgokat és ha a legkisebb rossz érzésed is támadna a lehetőség kapcsán, akkor inkább kedvesen, de határozottan utasítsd vissza azt!

 

Ikrek
Arra leszel figyelmes, hogy egy számodra fontos ember mintha már nem lenne ugyanaz, aki korábban volt. Ráadásul ez számára fel sem tűnik. Vajon hogy tedd ezt szóvá neki, egyáltalán, érdemes-e erről beszélni vele? Vagy inkább tarts önvizsgálatot? Könnyen lehet, hogy te is rengeteget változtál az utóbbi időben, csak ahogy a másik, úgy te sem vagy ennek tudatában...

 

Rák
Itt a nyár: a Nap már a Rák egyében jár, ez pedig kifejezetten jó hírrel szolgál számodra. Vágyaid most valóra válhatnak, legyen szó szakmai vagy magánéleti álmokról. Ehhez viszont cselekedned kell!

 

Oroszlán
Jó tudnod, hogy ma a Hold az Oroszlán jegyében jár, ez pedig erőteljesen kihat az érzelmeidre, párkapcsolatodra. Talán magad is meglepődsz, de a párod egészen biztosan odáig lesz attól, ahogy elvarázsolod. Engedj szabad utat az érzelmeidnek, a látványos hatás nem marad el! Pláne akkor, ha egy új kapcsolat kezd el körvonalazódni nálad!

pár, kapcsolat, szenvedély, ölelés, horoszkóp, ezotéria
Fotó: Shutterstock

Szűz
Ez a csütörtök nem a te napod. vagy legalábbis úgy érzed, hogy közel sem mennek úgy a dolgok, ahogy eltervezted! Most állj le egy pillanatra és gondold végig! Lehet, hogy nem is a nappal és a teendőkkel, no meg a lelkesedéseddel van baj, hanem az elvárásaiddal?! Ha irreálisan magasra teszed a mércét önmagad számára, az csak öngólt hozhat... Ennek felismerése viszont már fél siker!

 

Mérleg
Hiába az intő jelek, többnyire csak legyintesz. Talán még magadnak sem mered bevallani, hogy bizony rossz úton jársz. Pedig minél előbb változtatsz irányt, annál hamarabb térhetsz rá a helyes ösvényre. Igaz, könnyen lehet, hogy azt még keresgélned kell, de inkább azzal töltsd az idődet, semmint, hogy tovább haladsz a rossz irányba!

 

Skorpió
Magad is meglepődsz, milyen remek ötleteid támadnak ma! Már csak az kell, hogy életre is keltsd őket! Szánj időt a tervezésre, arra, mennyi időre, energiára és egyéb hozzávalókra lesz szükséged ahhoz, hogy az elképzelés valósággá váljon!

  

Nyilas
Nincs rá jobb szó: szárnyalsz! Mintha egy rejtett kincsesláda nyílt volna ki az elmédben, melyből temérdek remek megoldás szabadult ki. Elképesztő lendülettel és szenvedéllyel veted bele magadat a munkába, nincs, aki megállítson!

 

Bak
Kevésnek érzed a napi 24 órát, még akkor is, ha mindet végigdolgoznád! Pedig a képlet egyszerű: ha egyedül nem bírod, kérj segítséget mástól még azelőtt, hogy végleg kidőlnél!

 

Vízöntő
Kihívást tartogat számodra ez a csütörtök – még szerencse, hogy szereted a kihívásokat! Egy fontos kapcsolatért kell komolyabb áldozatot hoznod, abból kell adnod, amit nem tudnak visszaadni: az idődből! A jó hír, hogy a csillagok szerint ez a befektetés nem csak megtérül, de szépen kamatozik majd!

 

Halak
Hiába ébredtél vidáman reggel, hogy mindjárt itt a hétvége, páros lábbal gázoltak a lelkedbe csütörtökön. Bár mindenféle gondolatok kavarognak benned arról, hogyan is vágj vissza, a legjobban akkor jársz, ha a távolságtartásoddal bünteted az illetőt.


(Forrás: Astronet.hu)

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17184972_auto_resized.jpg
origo.hu

Kilőttek az eladások, most érdemes új autót venni Magyarországon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27720_resized.jpg?avcount=1714755313
origo.hu

Újabb árcsökkenés jön a hazai benzinkutakon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173453_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Nagyszüleink még használták, de te felismered a következő tárgyakat?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17184316_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Az orosz mesterlövész lesből támadt az ukrán katonákra a háborúban + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17179298_auto_resized.jpg
life.hu

Mókusszerűvé vált Jennifer Aniston arca: plasztikai sebész magyarázza el az okokat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17184459_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Nagy Feró megrázó interjúban állt ki Orbán Viktor mellett, Magyar Péter is megkapta a magáét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27719_resized.jpg?avcount=1714755313
origo.hu

Elképesztő titkokat osztott meg Szabó Zsófi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178675_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Tóth Gabi nem titkolja tovább: romokban van az élete

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27723_resized.jpg?avcount=1714755313
hirtv.hu

Íme, a YouTube-on letiltott CPAC-beszéd

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17186133_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Nem bántam meg, hogy ezt bevállaltam” – tangás címlapfotón Majka felesége, Majoros Hajni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27681_resized.jpg?avcount=1714755313
travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/LmhFd-wIV2eUwMRoUMPBLT6LfIFkOoZtO69RjLq7QL8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ZhNjAyNWM3ZTc1MzRiNDNhMTdmODYyNGVmODMwYjZh.jpg
Horoszkóp

Hét csillagjegy, akire nagy változások várnak májusban