Ezo

Nagy nyári szerelmi horoszkóp: megtalálod életed párját?

P. E.

Létrehozva: 2023.06.19.

Szenvedélyt és romantikát ígérnek a csillagok 2023 nyarára.

KOS

Párkapcsolatban élő: Bolygód, a Mars az Oroszlánban jár július 10-ig. Ez kifejezetten jó hatással lesz rád: tele leszel szeretettel, szerelemmel, és optimistán látod a kapcsolatotokat. Még a gyerekvállalás is aktuálissá válhat nálatok. Július 10. után azonban már ellenérveket kezdesz el felsorakoztatni, augusztusban pedig kifejezetten kritikus és kételkedő leszel. 

Szingli: Bolygód, a Mars az Oroszlánban jár július 10-ig és te ragyogsz. Ez vonzóvá, sőt ellenállhatatlanná tesz téged. Nem győzöl a rajongói üzenetekre reagálni. Vigyázz, hogy ne bízd el magadat! Ugyanis július 10. után csökken a népszerűséged, és azokkal tudsz találkozni, akik addig bejöttek a képbe. 

szerelem, pár, kapcsolat
Fotó: Pexels

 

BIKA

Párkapcsolatban élő: Azt hitted, hogy már túl vagy valamin, és az kiújul, visszatér. A kedvesed próbál csitítani, de most nehéz veled. Nyugtasd meg őt, hogy nem vele van bajod! 

Szingli: Ez a nyár neked nem a szerelemről fog szólni, hanem egy családi ügy foglalja majd le a figyelmed. De csak jót fog tenni, ha nem a párkeresésen lesz a fókuszod. Garantáltan meg fogsz lepődni, hogy a szerelem milyen közel van a lakhelyedhez, vagy a szüleid lakhelyéhez. Kiderülhet, hogy ti már régóta kerülgetitek egymást…

 

IKREK

Párkapcsolatban élő: Minden meggyőző erődre szükséged lesz, ha magaddal akarod vinni a szerelmedet az utazásaidra. Nem bírsz otthon maradni: egész nyáron mehetnéked lesz. Szerencsés vagy, mert bolygódon, a Merkúron kívül a Vénusz és a Mars is, sőt augusztus 23-tól a Nap is támogat ebben. Jó lenne, ha nem erőltetnéd rá a szerelmedre az akaratodat. Ez a harmónia megőrzésének kulcsa.

Szingli: Ez egy hihetetlen mozgalmas, kalandos nyár lesz a számodra. Az utazás most nem csak élményeket, hanem szerelmes találkozást is adhat neked. Ráadásul nem is egyet, hanem többet. Fontos, hogy ne siess a választással! Az ismerkedésnek add meg a módját!

https://cdn.borsonline.hu/2023/06/8kX79N3zM0SH-sPIdWgCqkph-H0YFqMCQzcu1CnOaoo/fill/276/155/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNzQ5M2I5NjA3YTQ1M2I5ZTBhMzA3NGQwMmI1NTNi.webp
Ezt ne hagyd ki!

Barátokból szeretők? Ezeknél a csillagjegyeknél lehetséges

 

 

RÁK

Párkapcsolatban élő: Július 22-öt írd be a naptáradba! Ekkor lesz egy ronda Nap-Plútó szembenállás, ami köztetek durva vita veszélyét mutatja. Ez egy szakítópróba lesz. A Bak Plútó „támadja” a Rák Napot. Emiatt szó szerint érezheted úgy, hogy a párod támad téged. Mondd ki, ha valami bánt! Így van esély a tisztázásra. Az egész nyár hangulata az őszinte kommunikáción múlik…

Szingli: A nyár folyamán többször lesz az az érzésed, hogy téged senki sem szeret, és hogy nem vagy elég jó, elég szép, elég okos, elég vonzó, stb. Szóval az önbecsülésed mélyrepülésben lesz. Ez megnehezítheti, sőt ellehetetlenítheti a párkeresésedet. 

 

OROSZLÁN

Párkapcsolatban élő: Részedről nem kérdés, hogy ti nagyszerű párt alkottok. Ez a meggyőződés jó hatással lesz a kedvesedre és a párkapcsolatodra. A Vénusz, a szeretet és szerelem bolygója egész nyáron az Oroszlánban jár. 

Szingli: Végre ezen a nyáron remek esélyeid vannak arra, hogy olyan emberrel találkozz, aki szépnek és vonzónak lát téged. Erről Vénusz, a szépség és szerelem bolygója „gondoskodik”, ami egész nyáron az Oroszlánban jár. Július 23. és szeptember 3. között retrográd, ami „megtréfálhat” téged. Ugyanis egy régi szerelmet hozhat vissza. Tőled függ, hogy belemész-e, vagy sem…

 

SZŰZ

Párkapcsolatban élő: Jó, ha tudsz arról, hogy július 20-án lesz egy Mars-Szaturnusz szembenállás, ami feszültséget hozhat a kapcsolatotokba. Akkor tudjátok megúszni vita és szakítás nélkül, ha elfogadjátok mindketten, hogy nem kell mindig mindenben egyetértenetek. Lesznek még kritikus napok: augusztus 2, 22, 27 és 31. 

Szingli: Alapvetően kedvező nyár elé nézel. Akkor is, ha lesz pár feszült nap: július 20, augusztus 2, 22, 27 és 31. Tartsd szem előtt, hogy nem kell, és nem is tudsz mindenkinek megfelelni! Nem kell, hogy mindenki elájuljon tőled. 

 

MÉRLEG

Párkapcsolatban élő: Tudod jól, hogy mindennek az alapja az egészséged. Ezen a nyáron vigyáznod kell magadra. A szerelmed aggódik érted, mert azt látja, hogy a munkahelyi és/vagy családi konfliktusokat túlságosan a lelkedre veszed. Ha magadért nem is, legalább érte tedd meg, hogy engeded leperegni magadról a problémákat!

Szingli: Ez a nyár több kísértést hoz neked. Olyan kapcsolatokba bonyolódhatnál, amelyek nem legálisak. Vagyis titokban kell tartani, hogy ti összejöttetek. Ugye, ismered magadat annyira, hogy ez nem neked való? Sőt bele is betegedhetsz. Ha egy ici-picivel jobban tiszteled magadat, akkor nem mész bele ilyesmibe.

 

SKORPIÓ

Párkapcsolatban élő: Megszámlálhatatlanul sok közös tervetek van. A párod is lelkes, de szerinte nem kéne kapkodnotok. Beláthatod, hogy igaza van. Az augusztus látszik puskaporos hangulatúnak. Addigra közös nevezőre kellene jutnotok. Máskülönben olyasmi állhat közétek, aminek össze kellene kötnie titeket: fészekrakás, családalapítás, gyerekvállalás, költözés, közös vállalkozás, stb.

Szingli: Szinte egész nyáron irigykedni fogsz. Csupa boldog párt látsz, és olyan ismerőseidet, akik mostanában találták meg a párjukat. Irigykedés helyett lesd el a titkukat! Bátorság kell ahhoz, hogy kinyisd a szívedet, és megbízz valakiben. Ez augusztusban látszik a legnehezebbnek. Ha addig nem találkozol figyelemre méltó emberrel, akkor inkább napold el a párkeresést!

 

NYILAS

Párkapcsolatban élő: Értetlenül állsz nyáron a szerelmed hangulatváltásai előtt. Totál kiszámíthatatlan, hogy ugyanarra a dologra hogyan reagál: lelkesen, vagy lefitymálóan. Az a hullámzás téged kikészíthet. 

Szingli: Lehetetlennek tűnik ezen a nyáron alkalmazkodni másokhoz. A bolygók szerint követhetetlen az a sok impulzus, ami most ér téged. Lesznek olyan időszakok, amikor a másik fél váratlanul lemondja a találkát, vagy simán eltűnik. És lesz olyan, amikor nem tudsz mit kezdeni a másik rajongásával. 

 

BAK

Párkapcsolatban élő: Viselkedj úgy, mintha hímes tojásokon sétálnál! A párod eszméletlen érzékeny, sőt sértődékeny lesz. A legnehezebb nap a július 22. lesz. Semmiképp sem szabad féltékenységre okot adnod. Helyette megértően és gyengéden kell kezelned minden hisztijét. Ezek nem hisztik. Vedd észre, hogy arra vágyik, hogy kimutasd, és egyértelművé tedd, hogy őt választod…

Szingli: Az idei nyáron csupa olyan emberrel fogsz találkozni, aki hiper érzékeny. Biztos lesznek, akik kivételt képeznek, de sajnos elmehet a kedved az ismerkedéstől. Különösen július végén gondolhatod, hogy elengeded ezt a párkeresős projektet. 

 

VÍZÖNTŐ

Párkapcsolatban élő: Amíg a Mars az Oroszlánban jár (július 10-ig) a konfliktus állandó vendég nálatok. Ráadásul téged elkeseríthet, hogy azok a változások, amelyek elindultak tavasszal, megtorpanni, és visszafordulni látszanak. 

Szingli: Ne sok reményt fűzz ehhez a nyárhoz szerelmi témában! Sajnos olyan konstellációk lesznek az égen, amelyek szerint többnyire önző, öntelt, önimádó emberekkel futsz össze. 

 

HALAK

Párkapcsolatban élő: Több kihívás elé állítja a kapcsolatotokat az élet. Dátum szerint: július 20, augusztus 2, 22, 27, 31. Ezeken a napokon legyetek egymással a lehető legelnézőbbek, és ne engedjétek, hogy bármilyen apróság közétek álljon. Garantált, hogy minden alkalommal valami kicsi dolgon fogtok összeveszni. Nem baj, ha vitáztok, de ez ne legyen heves és elhúzódó!

Szingli: Ki nem állhatod, ha valaki kicsinyes, szőrszálhasogató, kritikus és kötekedő. Pedig a bolygók szerint sok ilyen habitusú emberrel hoz össze a sors idén nyáron. Fogadd el, ha nem passzoltok! 

Forrás: Astronet

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175882_auto_resized.jpg
origo.hu

Ez a hegy minden turistát megtéveszt - képek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27595_resized.jpg?avcount=1714470012
origo.hu

Drámai következményekkel járhat a NATO-főtitkár kijelentése

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174948_auto_resized.png
metropol.hu

A 80'-as években minden asszony belé volt szerelmes - felismerhetetlen lett a filmcsillag

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174312_auto_resized.jpg
vg.hu

Oroszország megállíthatatlanul tör előre, újabb településeket foglalt el

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175898_auto_resized.png
metropol.hu

Rejtegethették előttünk - új bolygó bukkant fel a naprendszerünkben

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174794_auto_resized.png
hirtv.hu

Kósa Lajos Magyar Péterről: a legvadabb összeveszés alatt sem csinál ilyet az ember + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27592_resized.jpg?avcount=1714470012
origo.hu

Megdöbbentő fotóval sokkolta az embereket Vilmos herceg

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175472_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meghan döntött: Harry herceggel nem egyezik, amit szeretnének

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714470012
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171142_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meghalt a nemzet művésze, válságban a TV2 párjának házassága, de nem csak rossz híreket hoztunk a héten – ez a heti top 5

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/cO12OnBd0hpeGuF8hW4Pyy1pXUgIXbW2TGQu9c9yjnM/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0ZDJmNjlkMWNlZTQ3YjNhMjc3YzUwMzcyNGYyYWI3.webp
Ezo

4 csillagjegy, aki úgy töri össze a szíved, hogy észre sem veszi