Test és lélek

Csepregi Éva sárkányokkal kezelt vizet iszik

A. T.

2016. március 20. vasárnap 04:40

Csepregi Éva énekesnő élete fontos döntései előtt kikéri asztrológusa tanácsát. Hisz a felé áramló energiákban, még a vizét is varázslattal áldják meg. Rátalált belső harmóniájára, melyhez talán az is hozzájárul, hogy megértő lelkek veszik körbe.

Van egy csodás fia, évtizedek óta töretlen a karrierje, csillogás veszi körül. Szerencsés csillagzat alatt született. Hisz a sorsszerűségben?

Az életünk előre meg van írva. Úgy vélem, létezik egy széles út, melynek van kezdete és vége. Erről az útról időnként jobbra vagy balra letérünk, de a végállomás adott. Hiszek a nagy találkozásokban, az emberi viszonyokban és a gondolat teremtő erejében.

Járt valaha jósnőnél, hogy a jövője elé menjen?

Nagyon régen igen, én azonban inkább az asztrológia tudományával azonosulok. Van egy asztrológusom, akit már barátomnak is nevezhetek. Neki az évek alatt kialakult egy képe rólam. Az életemet meghatározó döntések előtt vagy akár egy nagy koncert előtt is szívesen kérem ki a véleményét.

Milyen mélységben nyitott a spiritualitás felé?

Teljesen. Régen találkoztam egy emberrel, aki azt mondta, a hely, ahol élünk, meghatározza az egész életünket. Sokat segíthet, de árthat is. Csodás helyen lakom, a Dunakanyarban, és többen jártak már nálam feltérképezni az otthonom energiáit. Ez egy energetizáló hely. Az alternatív gyógyászat felé is nyitott vagyok. Ez nekem bevált. Reflexológiára is járok. Az igazán jó az lenne, ha az alternatív gyógymódok és a modern orvostudomány összeölelkezne.

A teste és a lelke harmóniában van egymással?

Az egy ideális állapot, próbálok törekedni rá. Az eléréséhez az egyik kitűnő eszköz a mozgás, mellyel kiűzzük magunkból az esetleges fájdalmat, a stresszt. Épp ezért a lustaság nem kifizetődő, sőt kifejezetten lélekromboló hatású. Ép testben, ép lélek.

Szán időt a rendszeres testmozgásra?

Sajnos nem a sportos életmód jegyében nevelkedtem, így a mozgás örömével úgy igazán csak az 1980-as években találkoztam. Hamar rájöttem, a tánc az egyik legjobb mozgásforma. Talán el sem hiszik, de Végvári Ádámmal elképesztően jókat tudunk rokizni. Az aerobik iránti vonzalom is megérintett. Megtetszett és beleszerettem. Vallom, hogy idősebb korban sem szabad felhagyni a rendszeres testmozgással. Jelenleg több helyen sportolok. Először is gyógytornázom, aztán személyi edzésre járok, ahol egy táncos fiú egyénileg foglalkozik velem. Lépésről lépésre haladunk. Azért jó a szervezett program, mert az meg van beszélve, ott várnak, nem lehet csak úgy lemondani. Mindig vegyes érzelmekkel vágok bele a tornába, de utána az adrenalin hihetetlen löketet ad, és jó érzés, hogy az egészségemért is tettem valamit. Ezen kívül naponta kétszer, a friss levegőn kutyát sétáltatok. Ez nagyon örömteli dolog, más emberként térek onnan vissza. Az otthonomban egyébként szuper kis gépeim is vannak, nagyon hasznosak, csak nehezen veszem rá magam az edzésre. Kapható vagyok mindenféle kütyüre. Én is csak egy ember vagyok.

Az étkezési szokásai spontán vagy tudatosan alakultak ki?

Az évek múlásával egyre inkább rájövünk, mi a jó nekünk. A szervezetünk jelzéseket ad. Meghízunk, lefogyunk, jeleket kapunk, ezáltal figyelhetjük magunkat. Alapjáraton azt vallom, hogy nem a hosszú, hanem a minőségi élet a lényeg. Ehhez a táplálkozás is hozzájárul. A sok módszerből nehéz kiválasztani a számunkra legjobbat. Ez egy egyéni tudomány. Én is keresem az utam. Nehéz úgy étkeznem, hogy rendszertelenül élek. Most épp tisztítókúrát csinálok. Reggelente egy kanál máriatövisolajat fogyasztok, majd kifacsart grépfrút- levet iszom. A joghurtba müzlit teszek, és ezzel kibírom délután két óráig. Ha lehetőségem van rá, akkor próbálok rendesen ebédelni: leves, hús, saláta. Valaha sok almát ettem, manapság inkább narancsot és grépfrútot eszem uzsonnára, ha megéhezem. Néha persze nekem is becsúszik a tojásos nokedli… Este hat órától nem eszem, és odafigyelek a folyadékbevitelre.

Úgy hallottam, nem átlagos vizet fogyaszt…

Különleges vizet iszom. Ez egy ásványvíz, melyet természetgyógyásztól szerzek be. A földből termelik ki, aztán varázslattal, sárkányokkal tűzdelik fel energiával a saját ezoterikus térképünk szerint.

Ez meglehetősen furcsán hangzik.

Amikor először hallottam erről a vízről, én is csodálkoztam, de működik. A jakuzzim szintén ilyen vízzel van feltöltve. Ezt az egészet úgy képzeljük el, mint egy antennát, amely a testünk jeleiből merít erőt.

Hogy a víznek, vagy másnak köszönhető-e, nem tudom, de mindig mosolyog. Jól érzi magát a bőrében?

Elmondhatom, hogy igen. Szerencsés vagyok, mert a szakmám megköveteli a jókedvet és a játékosságot. A játékkedv, a humor nagyon fontos. A színpad tökéletesen alkalmas ezek kiélésére. Ráadásul ott a siker. A taps mérhetetlen energiákkal turbóz fel. Fontosnak tartom, hogy megértő lelkekkel vegyük körbe magunkat és tudjuk kibeszélni nemcsak az örömöt, hanem a bánatot is. A harmóniához hozzátartozik, hogy a külsőnk miatt is jó érzés töltsön el bennünket. A negyven-ötven éves nők képesek azt hinni, hogy számukra véget ért a világ. Nem így van. Muszáj időt szánnunk magunkra, mert ezáltal önbizalmat nyerünk. A jóból nem szabad engedni! Nekem a tetszeni vágyás mindig prioritás volt. Maradjunk igazi nők, és ezt ne mások miatt tegyük, hanem saját magunkért! 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15176729_auto_resized.jpg
origo.hu

Köllő Babett egy káprázatos Sztárban sztár leszek!-produkció után bejelentette, hogy felmond

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/9025_resized.jpg?avcount=1664793606
origo.hu

Putyinék üzentek a gázhelyzettel kapcsolatban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15177496_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Hatalmas fordulatot vesz az időjárás: erre biztosan senki sem számított

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15176642_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Sajtóklub: Kinek állhatott érdekében az Északi Áramlat elleni támadás?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15176304_auto_resized.jpg
ripost.hu

3 csillagjegynek igaz szerelmet ígér a Mérlegbe lépő Vénusz

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15178066_auto_resized.jpg
vg.hu

Északi Áramlat: Moszkvának bizonyítéka van arra, hogy nyugati szabotázs történt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/9023_resized.jpg?avcount=1664793606
mandiner.hu

Putyinnak több dublőre is van – állítja az ukrán kémfőnök

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15176289_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Elronthatatlan kókuszos sütemény, ami a kezdők kedvence lesz

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/9029_resized.jpg?avcount=1664793606
origo.hu

Vállalkozónők figyelem, ősszel ismét indul Dobbantó tréning!(x)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/8975_resized.jpg?avcount=1664793606
metropol.hu

Téged is lázba hoznak a LEGO® -s fejtörők? Akkor eljött a Te időd!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15178403_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"A karomban tarthatnám a kicsit" - mondta az ittas vezetéssel a családja halálát okozó Konrád

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15177523_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Tragédia: Autó csapódott egy belvárosi buszmegállóba, sokan meghaltak

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2022/09/_eWyAN0RmjBkL5ZCcehvxU_2KnCjO4LFqWa9jQsIMEo/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2IwYTU3MTViN2Y0MDQ3ZDRiNDdhYTMyZWE0ZDQ4Zjc4.jpg
Szex

Felfedjük a titkot, ez a négy csillagjegy a legjobb az ágyban

https://cdn.borsonline.hu/2022/09/5bzb8EdKDAeDy8gSr31DWCC_O460fMCF7WF9p4hsPqc/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzZmNmEzMTMwMjgxZTRhZDc4NzBmZGZiMzJkZDZlZWMw.jpg
Ezo

Három csillagjegy, akik hírhedtek a mérgező tulajdonságaikról