Test és lélek

7 mellforma van a világon, ilyen melltartó illik rájuk

Bors

2016. március 9. szerda 13:00

Bár mindegyik másnak látszik, a valóságban hét típusú mell létezik a világon. Ha a hölgyek tudják, melyikbe tartoznak, könnyebb a melltartót is kiválasztaniuk.

Egy fehérneműcég kezdte el komolyabban tanulmányozni a nő mellformáit, annak érdekében, hogy még jobb minőségű, szinte művészi pontossággal megtervezett melltartókat készíthessen. Eközben vették észre, hogy az első látásra teljesen eltérő formákat hét nagy csoportba lehet beilleszteni. Aki a pontos mérete mellett ezt a formát is ismeri, megtalálhatja a számára tökéletes álommelltartót.

1. Kerek

Amikor a két mell mé­rete megegyezik és a mellbimbóhoz viszonyítva az alsó és a felső része is teljesen egyforma, akkor beszélünk kerek formáról. Ilyen esetben nincs szükség párnázott melltartóra, sőt ha nem túl nagy, akkor még merevítőpántra sem. Az ilyen formájú mellre a legegyszerűbb melltartó is tökéletes, nem kell változtatni a formáján, érdemes úgy viselni, ahogy azt a természet megteremtette.

2. Kelet-nyugati irány

Ha úgy állnak a mellek, hogy a mellbimbók kifelé néznek, akkor a kelet-nyugat típusba tartozik a mell. Ez akkor is érvényes, ha csak az egyik mell néz egy kicsit kifelé a mellkastól. Az ilyen formára t-shirt melltartó javasolt, ez kisimítja az alakot és felhívja a mellekre a figyelmet. Nagyságtól függően segíthet a merevítőpánt is, a párnázás felesleges.

3. Tér

Az oldalra álló mellek között na­gyobb tér van. Ilyen formájú mellük általában a teltebb hölgyeknek van, ellentétben a kelet-nyugati irányú típussal. Nagyon jól áll rajtuk az olyan melltartó, amely kicsit megemeli a melleket, főként oldalról. Felesleges számukra a párnázás, ajánlottak a merevítőpántos modellek, ezek nagyon szép dekoltázst alakítanak ki.

4. Könnycsepp

Ez a forma pontosan olyan, mint az elnevezése: kerekek, de a felső részén valamivel kevésbé, mint az alsó részen. Ők igazán szerencsés helyzetben vannak, mert szinte az összes típusú melltartó remekül áll rajtuk. Érdemes addig próbálgatni, amíg megtalálják a tökéletes méretet, hogy sehol ne vágjon be a fehérnemű széle.

5. Kicsi

A kisebb mellek általában az alsó részükön szélesebbek, mint a felsőn, és valamivel hosszabbak, mint a szélességüknél. Nekik nagyon jól állnak a bélelt melltartók, persze csak akkor, ha időnként valamivel nagyobbnak szeretnék mutatni a mellüket. Ideálisak számukra vékonyabb anyagból, selyemből vagy csipkéből készült darabok is, mivel ezek még inkább kiemelik a szép formákat.

6. Aszimmetrikus

A legtöbb nőnek aszimmetrikus a melle valamennyire. Van, akinél ez csak az évek mú­lásával lesz látványosabb, másoknál már egészen fiatalon látható a különbség. Ez nagyon jól pa­lástolható azzal, ha a kisebb oldalon kivehető bélést használnak. Amennyiben nagy a különbség, úgy speciális melltartót érdemes vásárolni.

7. Harang

Ezek formára hasonlóak a kicsi mellekhez, vagyis az alsó részük szélesebb, mint a felső, de méretre nagyobbak. Éppen emiatt számukra ajánlott olyan melltartót viselni, ami alulról támasztja meg azokat. A párnázás általában felesleges, ahogyan a merevítőpánt is, mivel már egy megfelelő méretű melltartó is nagyon szép dekoltázst alakít ki.

További cikkek

Intim

Öt mondat, amit senki sem akar hallani szex után

Ezotéria

Izgalmas napok elé néz a szerelemben ez a három csillagjegy

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az utas kinyitotta egy furgon ajtaját a Széna téren, ami ezután jött, az igazi szégyen - videó

ripost.hu

Akciófilmbe illő jelenetek Miskolcon: buszokat megállítva eredtek a fegyveres nyomába

life.hu

Meg kell műteni Gesztesi Károly fiát, nem halogathatta tovább a beavatkozást

mandiner.hu

Bolgár védelmi miniszter: A bolgár hadsereg nem vesz részt hadműveletekben Ukrajna területén

kemma.hu

Hivatalos: ezt a hármast indítja a Fidesz-KDNP Komárom-Esztergom megyében

origo.hu

Már elkerülhetetlen: óriásrakéta csapódik a Holdba

nemzetisport.hu

Kép: „A te stílusod, a te szabályaid” – C. Ronaldón remekül áll a szemüveg

vg.hu

Megérkezett az amerikai válasz az orosz külügyminisztériumba

ripost.hu

„Ez minden szülő legrosszabb rémálma” – édesanyja szeme láttára hunyt el a 6 hónapos angyalarcú kisfiú

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Izland nyert, de a franciák vereségére is szüksége van az elődöntőhöz

mandiner.hu

Donáth Anna (Facebook): Bepereljük Szijjártó Külügyminisztériumát

origo.hu

Megbolondulnak az aranyhalak a gömbakváriumokban, leállítják gyártásukat