Képregényhős lett Hosszú Katinka

Sosem hallott történetekre derül fény saját képregényében Hosszú Katinkáról. Az Iron Corporation új vizekre evez, és egy kreatív ágazattal, az Iron Comics-szal bővül. Az Iron Lady - Arcanum folytásos képregény-sorozat – melynek főhősnője maga a világbajnok úszó lesz – július 1-én azonnal dupla számmal jelenik meg, majd havi rendszerességgel újra jelentkezik.

– Alig vártam, hogy megosszam Veletek ezt a hírt! Nagyon nehéz volt idáig titokban tartani mivel a csapatommal már régóta dolgozunk ezen a projekten – mondta Katinka.

– Büszke vagyok arra, hogy egy olyan kiadványt készítettünk, ami újfent szorosan követi az én és a cégem filozófiáját, azaz kreatív módon próbálunk motiválni és szórakoztatni. Már a cégem alapításánál is vezérlő szándék volt, hogy minél több fiatalnak adhassunk munkalehetőséget, és ez ennél a projektnél sem volt másképp. A csapattal rengeteget dolgozunk, de élvezet olyan tartalmat előállítani, ami terveink szerint szórakoztatóan lesz motiváló nem csak gyerekeknek, hanem a többi generáció számára is.

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors