HETI TOP

Jogos volt a nagy aggodalom; Szoboszlai elismerte, amitől addig csak féltünk

LL

Létrehozva: 2024.06.30.

Varga Barnabás sérülése miatt nagy volt a riadalom; Szoboszlai Dominik bevallotta, hogy nem teljesen egészséges; Hosszú Katinka lemaradt az olimpiáról. Ezek voltak a Bors legnépszerűbb sporthírei a héten.

Érthetően a labdarúgó-Európa-bajnoksággal, azon belül is temészetesen a magyar válogatottal kapcsolatos történések vitték a prímet a sportrajongóknál. Csak a párizsi olimpiai szereplésről lemaradt Hosszú Katinka vallomását kísérte igazán nagy figyelem a Varga Barnabás ijesztő sérülésével és a többi, Szoboszlai Dominikékkal kapcsolatos hírek mellett.

Szoboszlai Dominik a súlyos sérülést szenvedett Varga Barnabás mezében ünnepelte a skótok legyőzését
Szoboszlai Dominik a súlyos sérülést szenvedett Varga Barnabás mezében ünnepelte a skótok legyőzését    Fotó: Koncz Márton / Nemzeti Sport

Az alábbiakban csokorba gyűjtöttük a Bors legtöbbet olvasott sporthíreit a mögöttünk hagyott hétről (június 24.-30.).

Varga Barnabásért aggódott az egész ország

Ijesztő jelenet árnyékolta be a Magyarország-Skócia (1-0) Európa-bajnoki találkozót. A második félidő derekán Varga Barnabást egy beadást követően lekönyökölte a skót kapus. Játékosunk hosszú percekre elterült a földön.

A 29 éves támadó azonnal megkapta az orvosi segítséget, a hordágy bevitelénél Szoboszlai Dominik is segített. Az orvosok nyakmerevítőt tettek Vargára, ezt követően hordágyon vitték le a pályáról. Többszörös arccsonttörést és agyrázkódást szenvedett, később specialista műtötte meg Stuttgartból, ahonnan szerdán már haza is térhetett.

A teljes cikket ITT olvashatod el!

*

Szoboszlai megerősítette: jogos volt a félelmünk

A skótok legyőzése után nem csak Csoboth Kevin 100. percben lőtt góljáról és Varga Barnabás állapotáról, de a saját hogylétéről is beszélt Szoboszlai Dominik.

A Liverpool magyar sztárja elismerte, amitől addig tartottunk: valóban nem egészséges.

– Voltam már jobb állapotban is, fáj mindig a lábam. Az utóbbi két napot regenerációra használtam. Most remélem, lesz időm regenerálódni a következő meccsre, jól leszek – mondta, akkor még bízva a nyolcaddöntőbe jutásban.

A teljes cikket ITT olvashatod el!

*

Hosszú Katinka megtörte a csendet

Miután kiderült, hogy minden fáradozása ellenére nem versenyezhet a párizsi olimpián, Hosszú Katinka a Facebook-oldalán osztotta meg a gondolatait.

Lehet, hogy klisének hangzik, de mindig az út a fontos, nem a végcél. 

Azt hiszem, ezt én már nyugodt szívvel mondhatom, hiszen az úszásban már minden lehetséges cél sikerült és mindig a folyamat adja a boldogságot, nem a siker… Nekünk egy nagyon boldog évünk van" – célzott háromszoros olimpiai bajnok úszónőnk a kislányára és a férjére.

A teljes cikket ITT olvashatod el!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek