BULI

„Úgy tették be a taxiba..." - fotók a piálásról, így ünnepelték a bajnoki címet

(s)

Létrehozva: 2024.05.21.

Emlékezetesen, italban, hangulatban gazdagon ünnepelte a Manchester City az angol bajnoki címet.

Az angol válogatott futballista, Jack Grealish csupa mosoly volt, amikor egy 2000 font (majdnem egymillió forint) értékű Gucci-ingben és -nadrágban hajnali ötkor távozott arról a buliról, amelyet a Manchester City futballistái tiszteletére rendeztek, miután megnyerték a Premier League-et. Szemtanúk szerint Grealish mozgása meglehetősen ingoványos volt, a tavalyi bulihoz hasonlóan ismét "kitett" magáért.

A belga válogatott Kevin de Bryune is élvezte a rendezvényt, úgy tették őt be egy taxi hátsó ülésére. Persze Pep Guardiola edző is ott volt a poharazgatáson a csillogó-villogó manchesteri Fenix bárban. Több játékos felesége és barátnője szintén csatlakozott a mulatsághoz, De Bruyne felesége például piros ruhában pompázott, míg Phil Foden - gyermeket váró - párja szintén megjelent a bulin, olvasható a The Sun-ban. Amikor Grealish még kellőképpen magánál volt, megosztott egy videót a bár belsejéből, amint mindenki énekelt, táncolt az 1981-es Human League slágerre, a Don't You Want Me-re. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek